Producătorii români cu cel mai mare succes internațional revin cu o nouă colaborare cu un artist cunoscut în toată lumea. 

„Hypnotized” a fost compusă în urma unei sesiuni organizată de Global Records în Ibiza cu compozitori și producători de top din lume: Breyan Isaac (Kesha and Pitbull-„Timber”, Flo-Rîdă-„Whistle Song”, David Guetta & Emeli Samde-„What I Did For Love”, Axident (Pitbull-„Fireball”, Justin Bieber-„Company”, Jason DeRulo -„Wiggle Wiggle”, dar și piese de pe albumul „INNA” al INNEI-“Bamboreea”, “Too Sexy”, “Rendez Vous”, “Body And The Sun”, “Salina Skies”, „We Wanna”-Alexandra Stan cu INNA și Daddy Yankee, Corey Chorus (Demi Lovato-„Made în the USA”) împreună cu Radu Bolfea, Sebastian Barac și Marcel Botezan (Marco &Seba).

Cele mai cunoscute piese ale lui AKON sunt „Smack That”, colaborare cu Eminem, „Lonely”, „Right Now”, „Sorry Blame It On Me”.

Marco & Seba sunt producătorii români care au compus și produs hituri cunoscute de milioane de oameni din România și din străinătate.

De la piesele trupei Activ, Akcent, până la 3Sud Est și bineînțeles, INNA. Toate hiturile care au făcut-o celebra în întreagă lume sunt compuse și produse de ei: „Hot”, „Love”, „Deja-Vu”, „Sun Is Up”.

Cele mai recente piese ale INNEI „BOP BOP”, „Diggy Down” și „Yalla” au fost de asemenea, compuse de băieți, dar și „I Did It, Mama” de la Alexandra Stan și „Dream About My Face” de la Antonia.

Anul trecut, Marco and Seba au avut 3 piese locul 1: INNA-„Diggy Down”, INNA-„BOP BOP”, Carla’s Dreams feat. Delia-„Cum Ne Noi”, colaborări cu Delia, Carla’s Dreams și Alina Eremia.

„Marco și Seba sunt doi producători și compozitori talentați, de talie internațională, pe care echipa Global Records se bucură să îi aibă alături. Au demonstrat de-a lungul vremii că prin muncă și creativitate poți ajunge departe”, a declarat Lucian Ștefan, manager Global Records.

„Ne bucurăm că rezultatele muncii noastre sunt apreciate de iubitorii muzicii și că piesele noastre sunt cunoscute în întreagă lume datorită INNEI și acum prin piesă „Hypnotized” a lui Akon.
Suntem onorați că AKON a ales piesă compusă de noi și că avem ocazia să lucrăm cu producători și compozitori de top din întreagă lume”, au declarat Marco și Seba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here