Amor

Fiecare dintre voi își dorește să își facă iubitul să se simtă mai bine în pat, motiv pentru care de cele mai multe ori apelați la complimente atunci când sunteți în pat și are loc o partidă de amor. Am găsit câteva cuvinte magice pe care le puteți utiliza iar partida voastră sigur o să fie mult mai deosebită.

Chiar dacă este un subiect sensibil, cel al relațiilor și ce se întâmplă în pat, nu trebuie să neglijăm subiectul. Cunoașteți probabil vorba „Patul leagă și dezleagă”, tocmai din acest motiv, am găsit o serie de formulări ce vor asigura o partidă de amor muuult mai specaculoasă.

“Esti o fiara in pat”
Chiar dacă este un termen dur, bărbaților le place să fie lăudați atunci când aceștia aduc partenera la satisfacere, pe lângă simțit, lăudatul este și el punct forte.

“Te misti atat de bine”

Calitățile bărbaților și performanțele în pat sunt foarte apreciate. Dacă o să folosești această formulare, cu siguranță acesta va da și mai mult pentru a te mulțumii.

“Vreau, da, acolo..”

Da, acolo este conformarea prin care tu îi oferi încredere și un plus de fericire în timpul actului.

“Te doresc atat de mult…”

Să fim clari, în dormitor inhibițiile nu sunt pentru momentele voastre speciale în dormitor. Nu te limita, dă frău gândurilor și a imaginației, astfel partenerul tău o să fie muuult mai incitat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here