Unul dintre cele mai importante evenimente ale începutului de an a premiat performanțele muzicale ale anului 2015. Radio România a desemnat duminică, 20 martie, câstigatorii celei de-a XIV-a ediții a premiilor muzicale.

“Artistul anului”, „Albumul anului”, „Cel mai bun video” sunt doar câteva dintre cele 6 categorii la care artiștii Cat Music au fost premiați. Delia, Direcția 5, Shift și Andra sunt printre marii câștigători ai Premiilor Radio România.

Delia a fost desemnată “Artistul Anului” și a primit premiul „Big Like-Facebook”, iar hitul “Inimi desenate”, compus de Kazibo Music, este “Piesa anului 2015”. Artista a urcat pe scena premiilor, unde a interpretat piesele “Inimi desenate” și „Cum ne noi”, dar și cel mai recent single “Gura ta”, lansat în colaborare cu Deepcentral. Piesele lansate de către artistă în 2015 au ocupat primele poziții în topurile muzicale.
Mai mult, Delia se pregătește de mega-concertul „Welcome to Deliria”, ce va avea loc pe 2 și 3 aprilie la Sala Palatului.

Premiile “Albumul anului” și “Cel mai bun duo/grup” au mers anul acesta către Direcția 5 și Alinka, iar artiștii au interpretat pe scena Sălii Radio piesa „Te iubesc” (feat Alinka), piesă ce dă și titlul albumului care a primit trofeul. Direcția 5 a primit al doilea an consecutiv premiul pentru „Albumul anului”, după ce materialul discografic lansat în 2014, „Rock’n’roll, baby”, a primit același trofeu.

Videoclipul „Avioane de hârtie”, colaborarea dintre Shift și Andra, a fost declarat „Cel mai bun videoclip”, trofeu oferit pentru prima data în cadrul premiilor. Piesa „Avioane de hârtie” a ocupat primele poziții în topurile muzicale în 2015, iar upload-ul de pe canalul de YouTube al Cat Music a adunat peste 17,500,000 de vizualizări.

Devenită deja o tradiție, Gala Premiilor Muzicale Radio România a oferit și în acest an, un regal de muzică, în care prestațiile live ale celor mai cunoscuți artiști au făcut să vibreze de emoție întreaga audiență, iar “cel mai bun” a fost numitorul comun al tuturor prestațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here