Piesa noua Lino Mario Fresh

A, B, C, litere. Cu o poveste urbană, young & fresh, Lino lansează single-ul și videoclipul “Alfabetul iubirii”, în colaborare cu colegul lui de la Golden Boy Society, Mario Fresh, sub atentă îndrumare a lui Alex Velea.

“Ii mulțumesc lui Alex Velea pentru că a scris și produs piesa “Alfabetul Iubirii”, care mi se potrivește perfect, atât mie, cât și lui Mario Fresh. Este o piesă despre cea mai frumoasă perioadă, despre orice persoană care iubește și este iubită :)”, spune Lino despre noul lui single.

În ton cu versurile optimiste, videoclipul regizat de Claudiu Stan surprinde o gașcă de adolescenți energici, în diverse activități specifice vârstei, printre care se află și Nicole Cherry și Mircea Eremia, prieteni apropiați ai lui Lino și Mario Fresh.

Cu un traseu muzical care a început încă de la vârstă de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale prin lecțiile de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent, artistul face parte din echipa lui Alex Velea, alături de care scrie versuri, compune și produce muzică la studioul Golden Boy Society.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here