„Yamala”, „Loving You” sau „No Lies” sunt cateva din piesele lansate de Pitt Leffer, piese care inca se mai aud in tari precum Mexic, Germania, India, Bulgaria, Republica Dominicana, Emiratele Arabe, Serbia. Acum solistul a lansat un nou videocip la piesa „Himera”.

„Sunt un norocos sa am partenera in videoclipul meu pe Anastasia Fotachi in rolul Himerei si nu doar pentru ca este Miss Bikini Moldova 2015, sau Miss International …. am observat la ea mult mai mult decat frumusetea exterioara, de aceea am si ales-o pentru acest rol. A indurat frigul si traseul provocator de la Tipova si am fost suprins placut de profesionalismul de care a dat dovada in aceste 2 zile. Am avut placerea sa cunosc o persoana cu o energie frumoasa, inzestrata si cu o voce calda, atat atunci cand iti vorbeste pur si simplu cat si atunci cand canta. Surprins si mai placut am fost in momentul in care am aflat ca a studiat si pianul, nu asa oricum ci sapte ani. Si cum nu stim ce ne rezerva viitorul si cum totul se intampla cu un motiv, cine stie, poate vom colabora si altfel decat am facut-o pentru Himera.

M-am conectat instant cu Anastasia, filmarile au decurs si cu povesti insa ‘de n-ar fi, nu s-ar povesti’. Era foarte innorat si rece insa exact cand am avut nevoie de lumina Soarelui, acesta a iesit elegant printre norii desi si cenusii si a stat cu noi exact cat am avut nevoie. Nu am reusit sa filmam niste cadre cu drona pe dealurile de la Tipova datorita vantului, insa tot el (vantul) a fost responsabil in crearea unei stari anume pe care o veti vedea in videoclip in cadrele de la Tipova”

Pitt si Anastasia„Echipa C&O Production (https://www.facebook.com/COProductionfilms ) este cea care a realizat videoclipul iar Vadim Nicoren, unul din cei mai iubiti designeri vestimentari din Republica Moldova, ne-a recomandat pe Anastasia in momentul in care parea ca nu gasim persoana potrivita pentru rolul Himerei .
Am vizitat Republica Moldova pentru prima data cu aceasta ocazie, loc de care m-am atasat imediat de cum am intrat in tara. Abia astept sa revin si veti intelege de ce spun acest lucru .Aici, am filmat timp de 2 zile, de dimineata pana seara in 2 locatii superbe .
In prima zi am filmat la Hincesti aproape de Chisinau, la conacul lui Manuc, acum in reconstructie http://www.manucbey.md/ . Un loc nu numai superb ci si un loc istoric si cu o incarcatura emotionala puternica. Daca aveti ocazia sa il vizitati, nu ezitati, dl Tudor este tot timpul incantat si nerabdator sa povesteasca ore in sir din evenimentele petrecute in acele vremuri. Am filmat in tunelul ce leaga Casa Vanatoreasca de Conac dar si intr-una din camerele din interiorul Conacului.
A doua zi am filmat la Tipova, la cascada mica, aproape de Manastirea rupestra Tipova un loc de poveste situat pe malul drept al Nistrului. Nu am apucat sa vizitam totul insa mi-ar placea sa revin doar pentru acest lucru.
Pentru Himera , Ana Novic a creat special frumoasa rochie pe care o veti vedea in videoclip, totul de poveste va spun, iar tinuta mea eleganta a fost asigurata de catre Raluca Huzum de la Men’sCave . Sunt incantat de cum s-au intamplat toate si am asteptat cu nerabdare acest moment al lansarii.
Va astept parerile pe pagina mea de facebook, loc unde nu numai ca veti fi la curent cu ce pregatesc pentru acest an insa un loc unde imi place sa stau la povesti cu oameni din intreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here