Ane și Andra Feher, două clujence geniale au reușit să aducă o colecție unică, diferită și spectaculoasă pentru femei puternice și îndrăznețe, ba mai mult decât atât, ne-au cucerit și prin colecția kids.

Aseară peste 70 de vedete, jurnaliștii, bloggeri și designeri au fost prezenți la evenimentul de lansare a noii imagini a brandului de design vestimentar Concepto.

Au fost alături de creatoarele Ane și Andra Feher din Cluj Napoca numeroși invitați: Andra și Cătălin Măruța, Adina Galupa, Tily Niculae, Maria Radu, Giulia, Bianca Ioniță, Andrei Leonte, Diana Bart, Camelia Băltoi, Simona Țăranu, Oana Coșbuc, Andrei Nourescu, Maria Simion, Laura Gruia, Alina Galatescu, Alexia Talavutis, Raluca Stirbeț, Eli Roman, Sânziana Negru, Mihaela Glavan, Adeline Catinas și lista continuă.

Concepto este un brand de modă din Cluj-Napoca aflat pe piață de 3 ani, care s-a remarcat prin design, inovație și calitate. Vedete precum Andra, Loredana, INNA, Adela Popescu, Antonia, Kaira, Alina și Diana Enciu au purtat și poartă Concepto.

“Noi oferim calitate, iar dacă investești într-o piesă care ține de-a lungul anilor și care se pretează pe siluetă ta, merită investit. Suntem un brand premium, lucrăm cu produse din piele naturală, realizăm articole manual, avem piese brodate, piese pe care le personalizam în funcție de ceea ce dorește clientă noastra”, declară Ane Feher, Concepto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here