Carlas Dreams Delia invitat special lansare album ngoc

Veste cât se poate de bună pentru fanii Carla’s Dreams și Delia, cea din urmă o să fie invitată specială la lansarea albumului „NGOC” de pe data de 7 mai 2016, la Arenele Romane.

Carla’s Dreams lansează pe data de 7 mai 2016, cel de al doilea album din carieră, „NGOC”, evenimentul este organizat de Global Records și BestMusic Live Concerts. Participanții la eveniment vor asculta piesele ce au făcut sau fac în acest moment furori la radio-urile și porturile de televiziune din țara noastră, ȚP.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar si piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”.

Delia este prima artistă ce se alătură evenimentului celor de la Carla’s Dreams, aceștia i-au compus artistei super hitul „Da, mamă” și cântat alăruri în piesa „Cum ne noi”.  Delia este primul nume, or mai urma și alte prezențe supriză, anunțate în perioada următoare.

Primul artist care li se alatura celor de la Carla’s Dreams este chiar Delia, alaturi de care artistii au interpretat super hitul “Cum ne noi” si careia i-au compus piesa “Da, mama”. Alte nume mari li se alatura celor de la Carla’s Dreams si vor fi anuntati saptamanile urmatoare.

Biletele pentru lansarea Carla’s Dreams de la Arenele Romane se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here