Filmul distrubuit de Freeman Entertainment, „Criminal” are premiera pe marile ecrane din ţară din 15 aprilie.

Noul film în care joacă Kevin Costner în rol principal, Criminal, este o întreagă poveste de acțiune, în care spionajul se îmbină cu un pic de medicină experimentală.

Mai exact, agentul CIA Bill Pope (Ryan Reynolds) este pe urmele unui terorist care s-a dovedit mai deștept decât acesta, reușind să-l omoare. Pentru că Bill deținea informații prețioase despre misiunea pe care o avea, șeful acestuia face tot ce îi stă în cale pentru a reuși să ajungă la informațiile pe care acesta la deținea în timpul în care acesta era în viață, așa că apelează la ajutorul unui genetician pentru a îi implanta conştiinţa şi memoria agentului Bill Pope în mintea unui condamnat la moarte extrem de periculos, Jericho (Kevin Costnet), pentru a încerca să ducă misiunea la bun sfârșit.

Probabil că vă veți întreba de ce tocmai pe Jericho l-a ales geneticianul, însă, potrivit experimentelor lui pe care le realizase până acum pe șoareci, pentru ca operația să fie un succes, trebuia ca și canditatul să aibă unul din lobii creierului insuficient dezvoltat.

Implantul de memorie și conștiință a lui Bill a fost un real succes iar din acea clipă viața lui Jericho se schimbă complet. Pentru a vedea finalul filmului și ce se întâmplă cu Jericho vă invit să mergeți la film. Vă promit că nu o să vă pierdeți 2 ore din viață degeaba! 🙂

În orice caz, Criminal este un film pe gustul meu, asta poate de unde sunt strecurate și câteva informații despre genetică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here