Materiale confortabile, ușoare și exclusive sunt semnele distinctive ale Colecției Primăvară / Vară 2016 Boggi Milano, aducând libertate în garderoba fiecăruia. Îmbrăcăminte pentru bărbați accesibilă, fără vârstă, „transgenerațională”, creată pentru rutina de zi cu zi a bărbatului modern.

Tema principală este „ÎMBRĂCĂMINTE LA PUTEREA A DOUA”, care se referă la crearea hainelor pentru stilul de viață în continuă schimbare al bărbatului contemporan și la un nou twist al stilurilor și formelor, redefinind astfel clasicismul pur.

Materiale confortabile – în modele destructurate strategic, cu măiestrie – sunt combinate cu țesături ultraușoare cu micro-texturi. Colecția prezintă, astfel, atât articole clasice care conferă eleganță vestimentară, dar și articole de îmbrăcăminte informale care aduc stilul în zona timpului liber și a călătoriilor.

Principalele culori ale colecției includ nuanțe de albastru, care se extind în indigo nobil; detalii viu colorate combinate cu nuanțe de tutun rafinat, atemporal și nuanțe naturale, precum și o gamă largă de gri atât în abordarea formală cât și în cea casual.

Materiale îmbunătățite prin structuri inovatoare, cum ar fi țesăturile fără precedent produse special pentru Boggi Milano pentru linia „BOGGI EXCLUSIV”, caracteristică costumelor clasice sau slim fit – o caracteristică constantă a colecțiilor Boggi Milano.

Denimul este reinterpretat, de data aceasta cu accente esențiale, elegante, clasice utilizate în colecția avangardistă „REVOLUȚIE INDIGO”. Culoarea indigo, în diferite texturi, joacă un rol-cheie și reflectă dorința de a submina în continuare convențiile mai rigide ale ținutelor formale pentru bărbați cu abordări creative și ironie.

Materialele pentru sacou și costum sunt mai greu de identificat în linia „FRUMUSEȚE IMPONDERABILĂ”, așa cum este ilustrat de jacheta nestructurată, ușoară, fără căptușeală din bumbac, fără ornamente sau pânză și de jacheta mată din lână ultraușoară vopsită pentru un look vintage conferit de o tehnică specială de vopsire. Tema continuă cu o jachetă surprinzător de ușoară, cântărește mai puțin de 200g, și cei mai moi mocasini din piele de căprioară, care pot fi pliați și puși în buzunar.

Confort total, fără a sacrifica eleganța și stilul contemporan, este tema comună și spiritul colecției „JERSEY COOLNESS”. Această definiție încapsulează și descrie articolele de îmbrăcăminte care stabilesc, în primul rând, un concept de confort atractiv cu un element al unei filosofii complet diferite: treningul (articolele pentru antrenament).

Această idee de confort se exprimă și prin utilizarea de țesături din bumbac și mătase moale într-o jachetă sport: țesăturile vopsite sunt combinate cu o paletă de culori de vară precum albastru, coral, culoarea tutunului, nisipiu și portocaliu.

Dungile și punctele predomină pe cămăși, combinate cu țesături din texturi specializate și reprelucrate, acordând o atenție specială gulerelor personalizabile Windsor, Milano, Tokyo și New York. Printre materialele disponibile, se numără și materialul Ice Cotton, din bumbac pur, care respinge razele soarelui.

Tricoul polo, cel mai vândut item, este potrivit pentru o ținută mai puțin formală, dar fără a sacrifica forma. Ultraușor, în model jacard sau culori clasice solide care includ magenta, verde și roșu, este disponibilă în mai mult de 100 de variații de modele, țesături și culori.

Boggi Milano se axează întotdeauna pe satisfacerea cerințelor bărbatului care călătorește, fie pentru muncă sau de plăcere. Prin urmare, această colecție este dedicată, de asemenea, practicalității fără a sacrifica gustul și calitatea. Linia „CĂLĂTORUL SMART” include haine de ploaie și hanorace impermeabile la apă, anti-vânt, cu o atingere de mătase. Articolele de îmbrăcăminte au caracteristicile de performanță ale hainelor de primăvară pentru exterior, dar sunt ușor de împăturit, precum tricotajele, pentru a fi transportate în valiză fără nicio problemă.

#LIFESTYLE: Marca pentru stil de viață oferă o calitate dinamică, superioară și linii contemporane. Boggi Milano dedică această gamă celor care preferă un stil casual independent de tendințe, cu hanorace mix-and-match, cămăși PIQUÉ, tricouri și cămăși Henley în alb, albastru, gri solid sau melanj, care pot fi purtate individual sau împreună, în contrast sau în culori asortate, toate cu un numitor comun: libertatea absolută de alegere atât în îmbrăcăminte, cât și când este vorba despre stilul de viață preferat.

Colecția „NUANȚE DE VARĂ” include mai multe modele estivale cu broderie din flori pe tricouri polo și bermude mai scurte, cu pliuri. În plus față de aceste desene sau modele, accesoriile sunt o caracteristică esențială din ce în ce mai importantă: borsete și cravate viu colorate cu imprimeuri florale, pantofi și curele din piele de căprioară netedă sau piele de vițel imprimată. Noua colecție Boggi Milano, la puterea a doua, cu o interacțiune de contraste, îndeamnă la o nouă atitudine mai îndrăzneață, orientată către sărbătorirea diferitelor stiluri de viață.

Despre Boggi Milano

Din 1939, Boggi Milano creează modă pentru  bărbatul contemporan, având grijă de fiecare aspect, de la producție la distribuție, în scopul de a oferi si de a răspândi propriul stil și calitate. Cu peste 135 de magazine în 28 de țări din întreaga lume și 2.000.000 articole de îmbrăcăminte produse pe an, Boggi Milano reprezintă astăzi o expresie de excelență italiană care vizează bărbatul contemporan, modern și cosmopolit. Eleganța atemporală a Colecției Formale este susținută de aspectul mai casual al liniei 39. boggi.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here