Viggo AFI Palace

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, își diversifică oferta brandurilor de fashion prin deschiderea Viggo, cel mai nou magazin lansat de Cătălin Botezatu și Ionuț Marin. Viggo este un concept modern, realizat după cele mai înalte standarde din lumea modei și deține produse premium pentru un target exclusiv masculin.

Brandul a fost lansat la unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume, târgul Pitti Uomo, organizat în toamna anului trecut Ia Florența.

Noul magazin deschis în AFI Palace Cotroceni este cea de-a doua locație pe care brandul o deține pe piața din România. Produsele sunt lucrate autohton cu materiale de o calitate superioară, aduse din import.

„Când vine vorba despre bradurile pe care le aducem în centrul nostru comercial, diversitatea este un element cheie. Deschidem în mod constant magazine noi care vin în întâmpinarea publicului cu produse create în conformitate cu cele mai noi trenduri și care se pliază pe nevoile și dorințele acestuia. Îi invităm pe clienții noștri să descopere personalitatea brandului Viggo și să se bucure de colecțiile realizate de designeri români cunoscuți.” declară Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Caracterizate prin eleganță și versatilitate, colecțiile brandului Viggo oferă produse pentru garderoba oricărui gentleman, cu piese vestimentare  precum sacouri, pantaloni și cămăși. Pe lângă acestea, brandul aduce și o gamă completă de accesorii și modele de pantofi, astfel încât oferă clienților opțiuni să își creeze o ținută completă.

Viggo cuprinde o gamă de produse ready-to-wear, dar și servicii de croitorie privată, sub conceptul made-to-measure. Clienții au posibilitatea nu doar de a alege dintre produse realizate de marii designeri români, ci și de a fi consiliați în magazin pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la produsele pe care le vor cumpăra.

Viggo este situat pe culoarul Champs Elysees al centrului comercial, alături de alte branduri premium, precum Fossil, Tezyo, Massimo Dutti, Stefanel, Liu Jo, Karen Millen, Antony Morato, Tommy Hilfiger, Collective.

Iată câteva produse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here