Kilogramele în plus, senzația permanentă de stomac umflat și oboseala prelungită sunt semne care îți indică faptul că după excesele alimentare de Paște a venit momentul să îți detoxifici organismul.

Suntem deja în a doua zi de Paște și cu siguranță atât ieri, cât și astăzi marea majoritate dintre noi au dat uitării chiar și pentru o zi, maxim două stilul de viață sănătos pe care încearcă să-l adopte și s-au delectat cu mâncăruri tradiționale de Paște.

După ce ne-am permis să gustăm din toate bunătățile pregătite, specialiștii ne recomandă să intrăm la o cură de detoxifiere pentru a nu ne da complet organism peste cap și nici pentru a lua în greutate.

Așadar, toți cei care mai petrec și astăzi, de mâine ar fi bine să lase la o parte pasca, drobul, cozonacul, friptura de miel și să revină la salate, apă plată și cât mai multe fructe.

detoxifiere-paste

Detoxifierea organismului – simplă, rapidă și mai ales eficientă

  • Dimineață, pe stomacul gol, bea un pahar de apă rece cu lămâie
  • Fă cât mai multă mișcare – aleargă prin parc, mergi cu bicicleta
  • Micul dejun trebuie să fie cât mai ușor dar în același timp să-ți dea energia de care ai nevoie pentru a avea un început de zi fantastic. Îți recomandăm să mânânci 1-2 banane/1 ou fiert cu legume proaspete sau 1 iaurt.
  • La prânz întoarce-te la salatele tale preferate și în același timp sănătoase
  • La cină este indicat să mânânci ceva cât mai ușor – o salată alături de un gratar, o conservă de ton, legume la grătar sau de ce nu, chiar o supă de pui
  • Bea minim 2 litri de apă pe zi – OBLIGATORIU!! 🙂

Cât de importantă este detoxifierea organismului pentru tine și ce regim alimentar urmezi după Sărbători?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here