Central Intelligence 2016

Kevin Hart și Dwayne Johnson, două nume de actori americani pe care sigur  îi cunoști. Aceștia apar în rolurile principale în noua comedie, Central Intelligence – Agenţi aproape secreţi, film ce poate să fie vizionat la cinematografele din România din 01.07.2016.

Kevin Hart este unul din cei mai buni actori de comedie pe care îi cunosc, iar acesta îmi aduce aminte de Martin Lawrence, un alt actor de culoare care nu are nevoie de nicio prezentare.

Pentru Central Intelligence, Kevin Hart îl are coleg de platou pe Dwayne Johnson (The Rock) un fost luptător ce joacă foarte bine și în rolurile din filmele de comedie (vezi Tooth Fairy). În Central Intelligence, acesta joacă rolul agentului CIA letal, Johnson, un fost coleg de liceu al lui Hart. În liceu personajul jucat de The Rock are parte de cea mai tristă experiență din viața sa. Acesta este luat cu forța de la duș și aruncat gol în sala de sport, unde avea loc serbarea de sfârșit de liceu.

Trece o bună perioadă de timp în care nu s-a mai știut nimic despre personajul lui The Rock iar acesta revine din senin pentru reuniunea de liceu. În această perioadă agentul CIA era pe urmele unui caz top secret la care îl ia partener cu forța pe Hart, cel mai tare tip din liceu.

Pentru că acțiunea nu este chiar cea mai simplă și este prea târziu să mai dea înapoi, Hart este târât de The Rock în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina sau spionaj cu risc mortal.

Pentru că filmul merită să fie văzut fără prea multe informații și pentru a păstra povestea cât mai necunoscută, vă recomand să mergeți la cinema și să vizionați filmul.
Personal, cred că este una din cele mai bune comedii ale lui 2016, am râs mult și m-am bucurat de comedie de bună calitate.

Filmul l-am vizonat prin intermediul casei de distribuție RO IMAGE 2000, cărora le mulțumim pentru o super comedie.

Dacă ai văzut filmul, aștept și opinia ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here