De vineri, 5 august, filmul „Suicide Squad” sau ,,Brigada Sinucigaşilor” poate fi vizionat în premieră în cinematografele din România.

În urmă cu câteva luni, vedeam pentru prima dată trailer-ul filmului „Suicide Squad” și încă de la prima vizionare m-a făcut să îmi doresc să treacă timpul cât mai repede pentru a vedea mult așteptatul film.

Așa că, aseară, ne-am adunat cu mic, cu mare la IMAX iar cu ajutorul celor de la Freeman Entertainment, am putut vedea în avampremieră,  nebunia aceasta de film – Suicide Squad 🙂 Eram atât de încântată de trailer-erele pe care le-am văzut până acum, căci îmi era teamă să nu fiu dezamăgită de film.

Brigada Sinucigasilor_1 Brigada Sinucigasilor_3 Brigada Sinucigasilor_4 Brigada Sinucigasilor_5 Brigada Sinucigasilor_6

Scris şi regizat de David Ayer („Furia: Eroi anonimi”), filmul fenomen bazat pe benzile desenate DC Comics reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevingne şi Viola Davis.

Mai exact, Brigada Sinucigașilor îi aduce în prim plan pe cei mai periculoși deținuți – Deadshot (Will Smith),  Harley Quinn (Margot Robbie), căpitanul Boomerang (Jai Courtney), Vrăjitoarea, El Diablo care își execută pedeapsa în cea mai sigură pușcarie din lume.

Echipa de șoc este recrutată de o agenție guvernamentală pentru a duce la bun sfârșit o misiune extrem de grea și periculoasă care putea fi rezolvată doar cu ajutorul lor din cauza puterilor și abilităților paranormale, toate acestea în schimbul clemenței.

Echipa de producţie a filmului îl include pe directorul de imagine Roman Vasyanov (,,Fury”, ,,End of Watch”), scenograful Oliver Scholl (,,Edge of Tomorrow”), directorul de montaj John Gilroy (,,Pacific Rim”), designerul Kate Hawley ( trilogia ,,The Hobbit”) şi supervizorul de efecte speciale nominalizat la Premiile Oscar Jerome Chen (,,Stuart Little”, ,,Fury”, ,,The Amazing Spiderman”). Muzica este semnată de compozitorul câştigător al Premiului Oscar Steven Price (,,Gravity”).

O producţie marca Warner Bros. Pictures, în asociere cu Atlas Entertainment, filmul ,,Brigada Sinucigaşilor” este distribuit global de Warner Bros. Pictures, o companie parte a Warner Bros. Entertainment. Filmul va avea premiera mondială pe 5 august 2016 în 3D, 2D, precum şi în IMAX.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here