Jason Statham mecanicul 2

Încă din primul weekend petrecut pe marile ecrane din România, Jason Statham şi-a redemonstrat statutul de superstar al filmelor de actiune, după ce ,,Mecanicul 2” a generat în doar câteva zile încasări de 826.189 lei în box office-ul naţional şi un număr de 42.857 spectatori.

Continuarea acţiunii de succes din 2011, „Mecanicul 2” marchează revenirea lui Jason Statham în rolul lui Arthur Bishop, care de această trebuie să se întoarcă la profesia la care renunţase definitiv, pentru a îndeplini o misiune extrem de periculoasă. Pentru a salva femeia iubită, acesta trebuie să ucidă mai mulţi interlopi periculoşi, din colţuri diferite ale lumii.

Statham se simte foarte mulțumit că își poate face singur cascadoriile. „Așa am procedat încă de la primul meu film de acțiune, Curierul, când am luat taurul de coarne și m-am ocupat singur de acest aspect atât de important în lumea filmelor de acțiune. Aveam foarte multă experiență din copilărie când mă pregătisem în tot soiul de arte marțiale, gimnastică și sport, iar acest lucru chiar poate să-ți ofere un avantaj atunci când filmezi astfel de secvențe.”, a concluzionat Jason Statham despre provocările întâlnite în timpul filmarilor pentru ,,Mecanicul 2”.

Cât despre Armstrong, atunci când a fost întrebat care i s-a părut lui a fi cea mai solicitantă dintre toate cascadoriile și secvențele de acțiune, acesta a răspuns: „Cea mai chinuitoare și dificilă secvență de realizat este fiecare dintre ele, deoarece toate trebuie să fie originale. Toate s-au făcut până acum, dar trebuie să fii creativ și să adaugi diferite arome și unghiuri. Există o mulțime de filme de acțiune bune deja lansate, de la Bond la Bourne și tot ce s-a mai produs pe lângă, de aceea este o provocare uriașă să poți inventa ceva la care oamenii să reacționeze ca în fața unei scene noi și proaspete. Cred că am fost la înălțimea situației în acest film.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here