După ce a compus melodii precum „Mirrors” şi „Inner Fight”, Victor Marius Beliciu, singurul român care cântă la sitar, s-a pus din nou pe treabă şi a înregistrat o nouă piesă. De data aceasta e vorba de o colaborare de succes ce va ajunge până în India, unde noua piesă e deja aşteptată de comunitatea muzicală

Singurul român care s-a specialziat în sitar a înregistat o nouă piesă de senzaţie cu ajutorul acestui instrument. Victor Marius Beliciu a început să înregistreze “A Dreams Song” din luna martie încercând mai multe variante pentru a găsi o voce feminină cu care să-şi încânte publicul meloman. “Piesa este în sanscrită şi după ce am încercat să găsesc mai multe variante de voce feminină, am colaborat cu Adina Galani, o tânără nevăzătoare care este plecată din ţară. Rezultatul a fost peste aşteptări şi ce a ieşit veţi putea vedea şi voi după ce veţi asculta piesa şi veţi vedea videoclipul. Acesta a fost filmat în vară de regizoarea Ionaa Gomoi şi a avut o poveste specială, pe care trebuie să o descoperiţi singuri”, ne-a povestit Victor Marius Beliciu.

victor-marius-beliciu adina-galani

În videoclip alături de compozitor mai apar Cristina Mimi Constantin, Jeanine Gabrielle, Diana Enache, Teodora Dinu, în rolul ielelor şi Răzvan Vlad în cel al cuceritorului. Aranjamentul muzical a fost realizat de Victor Marius Beliciu şi Bruno Valenti, iar Mixing şi Masteringul Andrei Kerestely. Dacă va fi bine primită în India, piesa ar putea fi cântată şi la nunta Iuliei Vântur cu Salman Khan, atunci când aceasta va avea loc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here