Casele de pariuri sportive online iti pun la dispozitie o multime de bonusuri si o mai mare varietate de combinatii, totul pentru ca tu sa ai mai multe sanse de castig.

 

Avantajele parierii online

  •  bonusurile pe care  casele de pariuri online le ofera.

Bonusurile de bun venit, cele de fidelitate si pariurile gratuite sunt extrem de atragatoare . Bonusurile de bun venit variaza, de regula, intre 50 si 100 % din valoarea primei depuneri. Desigur valoarea bonusurilor difera de la agentie la agentie .

  •  programul non stop al agentiilor de pariuri online si  comoditatea de a sta acasa, in fata laptopului personal si a plasa pariuri.

Acasa in fata calculatorului ai acces la o multime de informatii care sunt esentiale pentru castigarea pariurilor. De acasa poti face o analiza detaliata a meciurilor pe care vrei sa pariezi .

  • Zero taxe percepute ca impozit dintr-un eventual castig si zero taxe percepute din suma mizata.

Pentru fiecare bilet jucat la o agentie de cartier se percepe o taxa de 5% din suma mizata iar in ceea ce priveste  castigurile, cele care  depasesc 600 Ron sunt impozitate cu  20% in timp ce acelea  care depasesc  2.000 Ron sunt impozitate cu 25% .

– Asigurarea biletelor cu un potential ridicat de castig sau ‘’contrele’’ , cum sunt numite in limbajul de specialitate . Un parior experimentat nu v-a ezita nici o clipa sa puna o contra pe un bilet a carui castig este foarte mare .

  • Cotele oferite de agentiile virtuale sunt mai mari decat cele oferite de agentiile de cartier.

Sunt foarte rar intalnite situatiile in care o agentie stradala ofera cote mai bune decat agentiile virtuale. In plus oferta caselor de pariuri virtuale este mult mai bogata, indiferent de sportul pe care vrei sa pariezi .

  •  Posibilitatea de a paria in timp ce partida se desfasoara

Sunt convinsa ca ai trecut de multe ori  prin situatia in care echipa favorita face un joc lamentabil iar adversarii, care desi se afla pe ultimul loc, castiga partida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here