Donatie kfc pizza hut wordvision

KFC și Pizza Hut România vor dona către World Vision suma de 117.000 euro în urma programului de strângere de fonduri ,,Vreau în clasa a noua’’. Campania s-a desfăşurat în luna octombrie, în toate restaurantele KFC şi Pizza Hut din ţară. Pentru al nouălea an consecutiv, cele două companii susțin programul World Vision atât prin strângerea de fonduri în restaurantele proprii, cât și în calitate de sponsor.

Datorită rezultatelor extraordinare obţinute în acest an, programul ,,Vreau în clasa a noua’’ va susţine 175 de copii cu o situaţie financiară dificilă, cu 55 de elevi mai mult față de 2016, când 120 de copii au primit burse ca urmare a acestei campanii.

vreau-in-clasa-a-noua kfc pizza hut

,,Accesul la educaţie reprezintă cheia către integrarea socială, către progresul societății. Absenţa resurselor este principala cauză a abandonului şcolar. Din nefericire, mulţi copii cu potenţial sunt nevoiţi să abandoneze drumul către un viitor mai bun. Pentru a-i ajuta să progreseze, am decis să devenim parteneri ai World Vision în programul ,,Vreau în clasa a noua”, parteneriat care s-a dovedit a fi un real succes de-a lungul timpului. În cei nouă ani am reuşit să ajutăm peste 830 de copii să meargă la liceu. Succesul acestei campanii se datorează atât clienţilor, cât şi angajaţilor KFC şi Pizza Hut, care s-au implicat în strângerea de fonduri. De asemenea, îi mulţumim  pentru sprijinul acordat şi lui Dani Oţil,  ambasadorul campaniei în ultimii patru ani’’, declară Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC și Pizza Hut România. 

„Ne bucurăm să vedem cum de la an la an numărul susținătorilor educației crește, cum se creează o comunitate de oameni care înțeleg că Vreau în clasa a noua” este un proiect care transformă destine. Anul acesta s-a atins un nou vârf de donații, o sumă peste așteptări, care va permite ca un număr de  175 de elevi să meargă la liceu, cu 55 mai mulți decât în anul precedent. Mulțumim KFC, Pizza Hut și clienților care cred în șansele copiilor din mediul rural”, a declarat Daniela Buzducea, Director Executiv al Fundației World Vision România.

Campania „Vreau în clasa a noua” s-a desfășurat în toate restaurantele KFC și Pizza Hut din țară, între 1 și 31 octombrie 2016. Clienţii au avut posibilitatea de a dona bani pentru copiii înscriși în programul World Vision, în urnele special amenajate în restaurante, fără să fie condiționaţi de achiziționarea de produse.

Copiii selectaţi pentru programul ,,Vreau în clasa a noua’’ provin din familii cu o situaţie materială dificilă. În criteriile de selecţie pentru program se regăsesc atât rezultatele şcolare, cât şi dorinţa elevilor de a-şi continua studiile. Prin intermediul acestui program, copiii selectaţi pot beneficia pe parcursul ciclului liceal de un sprijin lunar în valoare de 250 de lei, care le acoperă cheltuielile necesare pentru școală și le oferă acces la activități educative și de socializare.

Campania face parte din programul World Hunger Relief, cea mai mare inițiativă internațională din sectorul privat, lansată de YUM! Brands Inc. al cărei beneficiar este World Food Programme, o subsidiară a Organizației Națiunilor Unite. Programul World Hunger Relief se desfășoară în peste 130 de țări și teritorii și în mai mult de 40.000 de restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell și implicând aproape 1,5 milioane de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here