Cu ocazia week-endului prelungit de 1 Decembrie AFI Cotroceni își întâmpină vizitatorii cu o serie de evenimente și activități speciale, dedicate celor care se pregătesc de sărbătorile de iarnă sau vor să încerce experiențe noi, indiferent de vremea de afară.

AFI pregătit de sărbătoare

Centrul comercial a dat deja startul campaniei de Crăciun și își așteaptă vizitatorii cu un târg al ideilor de cadouri pentru sărbători. AFI Cotroceni propune nenumărate idei de cadouri, de la ținute, la accesorii, gadgeturi și multe altele, expuse pe principalele culoare ale mallului. Astfel, toți cei care și-au propus să iasă la shopping pe parcursul zilelor libere își pot găsi inspirația în AFI Cotroceni.

Cadouri de Moș Nicolae

Sărbătoarea de Moș Nicolae se apropie, iar ritualul ghetuțelor rămâne o tradiție respectată an de an. Cu această ocazie, AFI Cotroceni desfășoară o campanie promoțională, prin care îi premiază pe toți cei care se pregătesc să îl întâmpine pe Moș Nicolae. Astfel, până pe 6 decembrie, cei care își achiziționează încălțăminte din magazinele partenere, vor primi cadouri din partea centrului comercial, precum dulciuri, cosmetice și multe altele. Printre magazinele participante în campanie se numără Musette, Pepper, Benvenuti, Il Paso, Bata, New Balance, Deichmann, Ecco, Anna Cori, Adidas, Adidas Kids, Reebok, Tezyo, Clarks, Salamander, Aldo, Buzz, Humanic și altele. Premiile pot fi ridicate de la birourile de informații de la intrările Galaxy și Far.

afi-place-cotronice-1-decembrie-targ-de-cadouri-2016

Distracție de sezon

Week-endul prelungit marchează totodată sosirea iernii, dar distracția nu se oprește. La AFI Cotroceni bucureștenii pot alege dintre o mulțime de activități interactive sau relaxante, pe parcursul zilelor libere.
La Cinema City week-endul prelungit debutează cu două premiere ce vor fi difuzate începând de astăzi: „Aliatul”, un film ce îi aduce în prim plan pe Marion Cotillard și Brad Pitt și „Lumea de dincolo: Războaie sângeroase”, o producție horror, pentru cei ce preferă senzațiile tari.
De asemenea, cei care își doresc să continue mișcarea și în sezonul rece pot merge la patinoarul Cotroceni on Ice unde distracția și plimbările pe gheață sunt acompaniate de muzică antrenantă, zilnic, în intervalul 10:00-23:00. Relaxarea poate continua la noua cafenea Starbucks deschisă în apropierea patinoarului.
O altă opțiune pentru pasionații de adrenalină este AFI Aventurier, cel mai mare parc de aventură indoor din Europa, unde vizitatorii își pot testa curajul pe tiroliană, traseele cu 25 de module și pânză de păianjen sau bicicleta pe sârmă, la prețuri avantajoase: 20 de lei pentru tiroliană, 25 de lei traseul pentru copii, 50 de lei traseul pentru adulţi sau 30 de lei bicicleta.

AFI Cotroceni oferă o experiență complexă și diversificată de petrecere a timpului liber, găzduind peste 300 de branduri naționale și internaționale. Totodată, centrul comercial este lider pe zona de entertainment pe piața mallurilor din România, cu o gamă de servicii unice în țară, precum roller-coasterul, parcul de aventură AFI Aventurier, patinoarul Cotroceni on Ice, centrul de distracții Max Fun și nu numai. Zona de fashion, dar și cea de restaurante și cafenele sunt alte puncte de interes, astfel că AFI Cotroceni este un loc al experiențelor și o opțiune inspirată pentru toți cei care vor petrece week-endul prelungit în București.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here