Belleamy

Titlul piesei exprima o incertitudine sentimentala si reprezinta o reusita continuare a piesei „Bye Bye”.

Dupa succesul pe care l-a avut in afara tarii (Grecia, Cipru, Albania, Turcia) cu single-ul „Toca me” si dupa o perioada destul de lunga pe care Belleamy a petrecut-o in studiourile de inregistrari, artista revine cu o piesa noua. Cu un sound fresh si un stil ce o caracterizeaza perfect, noul single al frumoasei vine insotit si de un videoclip pe masura.

Intrebata carui motiv i se datoreaza intarzierea lansarii acestui nou proiect muzical, Belleamy ne-a raspuns, ca in toata aceasta perioada a lucrat la numeroase proiecte alaturi de un colectiv tanar si talentat din care „cu mandrie fac si eu parte”, spunand cantareata.

„Studioul de productie si inregistrari, care poarta un nou nume ‘On Music’ (https://www.facebook.com/onmusic.ro/) si care este cladit in jurul acelorasi oameni profesionisti Marius Draghici si Catalin Fantaneanu, mi-a devenit o a doua casa si familie si va asigur ca truda noastra, a tuturor, se va transforma in multe surprize placute pentru cei ce apreciaza muzica de calitate”, declara Belleamy.

Pentru productia video a acestui proiect, managementul artistei a solicitat sprijinul aceleiasi compani (GFS Studio), iar productia muzicala a fost incredintata producatorului si orchestratorului Eberhard Cristian, versurile fiind scrise de catre Theea Miculescu.

Belleamy este increzatoare ca noua ei piesa va ajunge in inima si sufletul tuturor celor care apreciaza acest gen de muzica si mai ales celor care se regasesc in textul piesei.

„O piesa devine hit numai daca ascultatorii vor acest lucru”, ne declara in incheiere Belleamy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here