Bianca Linta lansează single-ul „In A High”.

DJ și artist român din New York, Bianca Linta ne-a cucerit cu primul single lansat alături de Cat Music, „Naughty Truck”. Presa a definit acest track că ”prima piesă adevărată de EDM din muzica românească”. Astăzi, Bianca Linta continuă să ne surprindă cu un nou release EDM- „In a high”, o poveste sensibilă și originală, o melodie compusă alături de producători internaționali.

In a High este o piesă despre sufletele pereche, care trec împreună prin ploi și soare, despre cei care reușesc să pună pe primul loc povestea de dragoste. Single-ul vorbește despre arta de a depăși punctul de cotitură, în care fie alegi să rămâi cu persoană iubită, fie să vă despărțiți. Este o decizie extrem de grea, pe care toate cuplurile la început de drum, o întâlnesc. În cazul de față, ea își declară dragostea necondiționată și îl alege pe el de fiecare data. „In a High” e o piesă specială și personală, dragă inimii mele, pentru toate sufletele curajoase. Love each other fearlessly!”, declară Bianca.

În stilul caracteristic al Biancăi, și noul single „In A High” are influențe EDM și a fost compus de către Bianca Linta, Ilton Kosta, Claudio Cristo și Florin Grozea.

Bianca Linta a surprins publicul în 2015 cu single-ul și videoclipul „Naughty Truck”, cu o imagine originală și o poveste ce susține mesajul piesei, într-o notă expresionistă și psihedelică, cu elemente grafice, fashion și inserturi digital art.
Mai mult, Bianca a început să mixeze și să compună de la 20 de ani și a fost descrisă de către presă americană drept ”Ioana d’Arc din viitor”. Artista a mixat în numeroase cluburi și festivaluri din SUA, alături de MYNC, Max Vangeli, Crystal Waters, Bro Safari, MakJ, DVBBS, Gareth Emery, The Crystal Method etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here