Bianca Linta lansează single-ul „In A High”.

DJ și artist român din New York, Bianca Linta ne-a cucerit cu primul single lansat alături de Cat Music, „Naughty Truck”. Presa a definit acest track că ”prima piesă adevărată de EDM din muzica românească”. Astăzi, Bianca Linta continuă să ne surprindă cu un nou release EDM- „In a high”, o poveste sensibilă și originală, o melodie compusă alături de producători internaționali.

In a High este o piesă despre sufletele pereche, care trec împreună prin ploi și soare, despre cei care reușesc să pună pe primul loc povestea de dragoste. Single-ul vorbește despre arta de a depăși punctul de cotitură, în care fie alegi să rămâi cu persoană iubită, fie să vă despărțiți. Este o decizie extrem de grea, pe care toate cuplurile la început de drum, o întâlnesc. În cazul de față, ea își declară dragostea necondiționată și îl alege pe el de fiecare data. „In a High” e o piesă specială și personală, dragă inimii mele, pentru toate sufletele curajoase. Love each other fearlessly!”, declară Bianca.

În stilul caracteristic al Biancăi, și noul single „In A High” are influențe EDM și a fost compus de către Bianca Linta, Ilton Kosta, Claudio Cristo și Florin Grozea.

Bianca Linta a surprins publicul în 2015 cu single-ul și videoclipul „Naughty Truck”, cu o imagine originală și o poveste ce susține mesajul piesei, într-o notă expresionistă și psihedelică, cu elemente grafice, fashion și inserturi digital art.
Mai mult, Bianca a început să mixeze și să compună de la 20 de ani și a fost descrisă de către presă americană drept ”Ioana d’Arc din viitor”. Artista a mixat în numeroase cluburi și festivaluri din SUA, alături de MYNC, Max Vangeli, Crystal Waters, Bro Safari, MakJ, DVBBS, Gareth Emery, The Crystal Method etc.

LĂSAȚI UN MESAJ