Primăvara aceasta se poartă unghiile cu nuanțe cât mai  aprinse, îndrăznețe și strălucitoare!

Manichiura poate strica sau salva o ținută, așa că acordă unghiilor tale o atenție deosebită. Primăvara aceasta ai o gamă variată de modele de unghii colorate, care te vor face să arăți spectaculos.

Nuanțele de albastru

Unghiile colorate în nuanțe de albastru dau un sentiment plăcut și relaxant, necesar după o iarnă lungă. În plus, tonurile de albastru minimalizează roseața pielii, provocată de gerul necruțător. Te poți juca și poți adaugă diferite modele, pentru ca toate privirile să fie pe unghiile tale colorate!

Colorează-ți unghiile cu un roz pal

O astfel de nuanță este ideală pentru acest început de primăvara. Nu este prea puternică, dar nici prea slabă. În plus, unghiile colorate în roz pal se potrivesc cu orice nuanță a pielii. Dacă vrei mai mult, poți adauga aplicații metalice în diferite culori sau poți picta modele care să te ducă cu gândul la vacanță.

Păstrează unghiile colorate în corai pentru ultimele zile de primăvară

Unghiile roșii sunt mereu în tendințe, dar o nuanță de corai este perfectă pentru vară. Roșu-corai arată bine pe orice lungime de unghii, așa că asigură-te că nu va lipsi din lista ta cu oje pentru unghii colorate din această vară!

Unghii metalice pentru o seară specială de sfârșit de primăvară început de vară

Unghiile colorate în nuanțe metalice rămân în trend și în aceast an. Poartă auriu și argintiu în timpul zilei, iar seară îndrăznește nuanțe mai țări, precum albastru sau verde.

Galbenul, o culoare îndrăzneață

Galbenul este una dintre cele mai curajoase alegeri pe care le-ai putea face în noul sezon cald. Unghiile colorate astfel strigă, practic, după atenție. Vara este anotimpul ideal să te joci cu nuanțele, așa că profită din plin! Se poartă, de asemenea, dungile, florile și orice model haios îți vine în minte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here