Vedetele din showbiz-ul românesc își pregătesc din timp vacanțele de vară. De cele mai multe ori, alegerea destinațiilor turistice devine o sursă de inspirație pentru fanii vedetelor. De la destinații situate pe cele mai îndepărtate continente și până la locații apropiate de România, vedetele noastre plătesc bani frumoși pentru a avea vacanțe de neuitat.
DJ Conte, pe numele real, Marius Gavrilă vrea să își răsfețe familia, așa că, pentru anul acesta, a ales celebra destinație a milionarilor, Mykonos.
Artistul este pe val în această perioadă deoarece show-urile cu muzica anilor ’80-’90 sunt din ce în ce mai căutate atât de publicul român, cât și de cel internațional. Așa că, Marius cu greu reușește să facă față tuturor ofertelor venite spre echipa sa.
A muncit din greu încă de la începutul anului, iar acum vrea să se distreze alături de familie în una dintre cele mai luxoase destinații de vacanță.
“Îmi place Grecia la nebunie. Iubesc tot ce este acolo, de la muzică și până la mâncare. Îmi plac tradițiile lor. Grecii au o cultură aparte. Am ales această destinație pentru că vreau să ajung și în câteva cluburi de acolo și de ce nu, să fur tehnici de la dj-ii care vin în locațiile respective. Publicul meu este foarte important pentru mine și vreau să ofer de fiecare dată cele mai senzaționale show-uri”, a povestit DJ Conte.
Noi îi urăm vacanță plăcută și așteptăm cu sufletul la gură poze din minunata vacanță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here