Cei doi artiști pregătesc publicului o mulțime de surprize în această perioadă, una dintre ele dezvăluind-o chiar azi: remixul piesei „Tracking Treasure Down”, ce aparține artiștilor internaționali Gabriel & Dresden.

Piesa originală a fost lansată în 2007 și a fost No.1 în America U.S. Hot Dance Club Play, iar în Europa piesa a fost susținută de Tiesto, Armîn Van Buuren, Ferry Corsten fiind semnată Armada Music.

După ce i-au întâlnit la conferința de la Amsterdam Dance Event 2015 ( ADE ), Sean Norvis & Geo Da Silva, din pasiune pentru piesa originală, au decis să lanseze o nouă variantă a piesei, cu un sound fresh, ce se potrivește perfect anului 2016.

Recent, Geo Da Silva & Sean Norvis au lansat piesa cu versuri în limba română, „Noaptea-i nebună”, la peste 7 ani de când Geo a lansat hiturile „Stai”, „Doar tu și eu”, „România dansează”.

Prezent în spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timișoara a surprins de multe ori și prin energia pe care o transmite în calitate de MC. Geo Da Silva a deschis porțile entertainmentul european odată cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment internațional. Recent, acesta a lansat single-ul și videoclipul „I Love You, Baby”.

Sean Norvis este un producător de deep-house, tech și balearic house, originar din Timișoara. A lansat numeroase proiecte și colaborări, dintre care menționam „Ibiza Feelings”, „Beautiful love” (feat. Seepryan & Justine Berg) și „The Way I Feel” (albumul de debut), pe care există trackuri în colaborare cu Geo Da Silvă, Irina Florea, Madelin Zero (vocalista ATB) și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ