Ieri, pe 17 Martie 2016, a avut loc deschiderea restaurantului-lounge Blue Fig, locație aflată vis-a-vis de Sala Palatului din București, pe strada Știrbei Vodă nr 4. Restaurantul este unul high-class și oferă un meniu diversficat, alcătuit din preparate cu specific internațional alături de cocktailuri delicioase.

Atmosfera pe parcursul serii a fost animată de magicianul Verdini, DJ Dragoș Vulgaris, iar Antonia a susținut un concert 100% live de zile mari.

Evenimentul de deschidere s-a bucurat de prezența unor persoane celebre ca Mihai Albu, Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel, Rocsana Marcu, Sandra Izbașa sau Andreea Mantea.

Restaurantul Blue Fig nu este prezent doar în România, acesta mai există în 10 țări din lume precum Australia, America sau Iordania, meniul restaurantelor este pe baza rețetelor culinare din bucătăria internațională. Fiind un restaurant high class, locația se dovedește locul perfect pentru petreceri private și corporate dar și pentru momentele când doriți să aveți o ieșire la restaurant alături de persoanele dragi vouă.

Blue Fig își așteaptă vizitatorii într-o locație pe două niveluri, ce oferă un ambient confortabil în care clienții pot să se bucure de gusturile delicioase ale preparatelor din meniu.

De bucătăria resutaurantului se ocupă chef Alhamoui Moumen (Rafa), bucătar de origine siriană. Alhamoui Moumen este prezent în România din anul 2008, acesta a participat pe parcursul timpului și la emisiunea concurs „Chefi la cuțite”.

Nouă ne-a plăcut foarte mult atmosfera, este un mediu ideal pentru întâlniri de afaceri sau o ieșire în oraș într-un mediu cald cu servicii de cea mai bună calitate. Chiar dacă este poziționat stradal și nu are o parcare proprie, vizitatorii pot să parcheze liniștiți peste drum, în parcarea de la Sala Palatului.

Evenimentul a fost organizat de hTag PR, fetele s-au organizat ca de obicei foarte bine iar evenimentul s-a dovedit un succes.

Vă invităm să vizitați locația Blue Fig București și să ne comunicați opinia voastră despre locație.

Poziționare Restaurant Blue Fig

[mappress mapid=”1″]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here