Glance lansează single-ul “Colțul meu de rai”, în colaborare cu Phelipe.

Glance, artistul care a adunat zeci de milioane de vizuălizari pe YouTube si a colaborat cu artiști de succes precum Elena Gheorghe, Ami sau Mandinga, lansează single-ul, “Colțul meu de rai”. Piesa este o colaborare cu Phelipe, cel care a compus-o, împreună cu Magic Juice.

“Din momentul în care am ascultat piesa, aceasta mi-a intrat sub piele, așa că le-am spus producătorilor că vreau să o înregistrez. Am simțit că vocea lui Phelipe se potrivește pe refren și așa a ieșit “Colțul meu de rai”. Vreau ca în acest an să muncesc foarte mult pentru a crește proiectul Glance și promit că vor mai urma câteva single-uri până la sfârșitul anului”, a declarat Glance.

“Am compus această piesă într-o perioadă foarte grea pentru mine. M-am gandit la propriul meu colt de rai si asa s-a nascut aceasta piesa. Îi mulțumesc și lui Magic Juice că m-a ajutat să finalizez proiectul și zic eu, a ieșit ceva foarte frumos. Glance este un artist talentat, care promite mult! A dovedit acest lucru prin piesele de succes pe care le-a lansat în trecut. Consider că vocile noastre se potrivesc foarte bine pe acest single”, a adăugat Phelipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here