maia love me now

Vara aceasta, scena muzicala de la malul Marii Negre este plina de inspiratie si lanseaza piese puternice de vara. Printre acestea se numara si artista Maia care lanseaza un nou single „Love me now”.

Cu Maia am facut cunostiinta anul trecut, cand alaturi de echipa ei de productie Dony si The Kid (1ArtistMusic) lansa primul single din cariera sa muzicala, “Sentimiento”, melodie ce s-a bucurat de opinii pozitive din partea ascultatorilor.

Si pentru acest nou sezon estival, Maia a ales sa colaboreze tot cu producatorii 1ArtistMusic care si-au unit toate fortele in studio pentru a lansa o piesa calduroasa de vara, menita sa rasune la toate terasele si plajele de la malul marii.

“Ma aflam in vizita la studio-ul baietilor de la 1ArtistMusic cand le-am cerut sa-mi arate la ce proiecte au mai lucrat. Am ascultat cateva piese, cateva idei cand am dat de un anume „smash”, asa era trecut in calculator. De la primele acorduri piesa acesta mi-a sucit mintile. Nu am plecat de la studio pana cand acestia nu mi-au promis ca acest “smash”va fi urmatorul meu single. Dony & The Kid s-au tinut de promisiune iar acel „smash” este acum „Love me now”, un single care sper sa va ridice in picioare si sa va ofere o stare de bine”, declara Maia.

„Maia ne-a vizitat la studio pentru a ii mai arata cele mai recente proiecte ale noastre. A doua zi ne-a sunat si ne-a rugat sa ii promitem ca „smash-ul” nostru va deveni urmatorul ei single iar asta s-a si intamplat. Smash-ul este noua piesa Maia – „Love me now”, declara Dony & The KID

Se anunta o vara incendiara pentru solista de la malul marii prin prisma feedback-ului pozitiv primit pentru piesa “Love me now” de la casele de discuri nationale si internationale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here