Naguale alaturi de elena lanseaza piesa cutremur

Povestea de succes continuă într-o formulă deja clasică, NAGUALE și ELENA GHEORGHE, piesă „În Bucăți” fiind prima parte a acestei frumoase colaborări. Inocență cu care răscolim prin trecut căutând iubirea pare a fi construcția preferata în versurile celor doi. Nu avem identitate, nu avem viitor dacă purtăm măști de fier ascunzându-ne sentimentele.

După hitul „FALAVA”, Naguale păstrează linia lirică îmbrăcată ritmic în influențe trap, dar cu un shift puternic spre zonă pop și drum & bass.

NAGUALE: „Este probabil cea mai complexă piesă produsă în studiourile noastre, iar interpretarea Elenei este pur și simplu magică. Nu e doar o piesă, e o piesă de teatru așa cum ne place nouă să glumim!”

ELENA: “M-am regăsit foarte ușor în mesajul și adâncimea versurilor & sound-ului ‘Cutremur’, am cântat crezând fiecare cuvânt al piesei, dorindu-mi să transmit cu maximă intensitate povestea și emoția. Cred că e momentul pieselor cu mesaje foarte sincere, crude, adevărate și nouă producție a băieților de la Kazibo este exact așa. Mai mult, piesă este o oportunitate de reinventare, m-am jucat cu noi valențe ale timbrului meu și va spun sincer că a fost o provocare pentru ambitusul meu vocal.”

NAGUALE-Ovidiu Baciu, alături de Alex Pelin sunt fondatorii KAZIBO Music și au fost declarați compozitorii anului 2015-producând unele dintre cele mai fredonate și votate piese din ultimii ani. La Media Music Awards 2015, producțiile lor au fost câștigatoare. Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vant“, Naguale ft. Andra – „Falava“, Delia – „Inimi Desenate“, Elena & Naguale – „In bucati“, Dan Bittman – „Si Îngerii au Demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei și care au făcut furori printre fanii din România. Mai mult, anul acesta la Premiile Muzicale Radio România 2016 sunt nominalizați de șase ori.

De la un proiect la altul, fie că vorbim despre single-uri, despre piese de Crăciun, sau despre piese cu versuri în limbă aromână, Elena Gheorghe, una dintre cele mai bune voci din România, este într-o continuă reinventare și nu încetează să surprindă plăcut atât prin timbrul inconfundabil, cât și prin concepte unice, fondate în cultură muzicală internațională, dar și videoclipuri cu adevărate povești cinematografice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here