INNA deschide UNTOLD Festival printr-un super show pe Cluj Arena.

Artistii de la Global Records, casa de discuri a INNEI si a lui Lucian Stefan, vor fi prezenti la Untold Festival, pe scena The Citadel din Piata Unirii din Cluj.

Antonia, Carla’s Dreams, Vanotek, Yanka, Nicoleta Nuca si Radu vor bucura fanii si publicul prezent la eveniment prin cele mai cunoscute hituri, piese care sunt difuzate la radiouri si la televiziunile de specialitate.

INNA va deschide festivalul printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principala. Publicul va putea asculta piesele care au facut-o cunoscuta in intreaga lume, pe scene din Mexic, Statele Unite, Japonia, dar si Europa: “Hot”, “Sun is Up”, “Diggy Down”, “Cola Song”, “More than Friends”.

La editia de anul acesta a Festivalului Tomorrowland (unul dintre cele mai mari festivaluri din lume), celebrul DJ Blasterjaxx a folosit piesa “HOT” a INNEI in setul lui.
Antonia este unul dintre cei mai apreciati artisti romani, cu hituri care s-au auzit in Europa si au invadat topurile din Romania “Hurricane”, “Marabou”, “Jameia”.

Vanotek este un tanar producator care a devenit cunoscut publicului din Romania in urma calificarii in finala Selectiei Nationale Eurovision cu piesa “I’m Coming Home”. De asemenea, a produs piese pentru multi artisti romani: Dan Balan “Chica Boom”(co-productie), Anda Adam, Sasha Lopez, Naguale, Antonia, iar Sorin face parte din trupa Crush si au lansat impreuna numeroase piese iubite de publicul din Romania.

Yanka este cunoscuta publicului din diferite proiecte si colaborari cu mai multi artisti din Romania, dar si datorita participarii la Vocea Romaniei in echipa Tudor Chirila, precum si datorita pieselor lansate si compuse de Yanka “Jungle”, “Skip a Little Love” si “Tell Me Lies”.

Carla’s Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia, Loredana Groza. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (peste 41 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania. Tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are peste 33 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 23 de milioane de vizualizari. Nonconformistii artisti sustin concerte sold out atat in Romania, cat si in Republica Moldova. La inceputul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari (acum are peste 31 de milioane de vizualizari).

Pentru Nicoleta Nuca, 2015 a fost un an extraodinar, un debut de exceptie imediat dupa incheierea show-ului X Factor. Devine artist Global Records, colega cu INNA, Antonia, Alexandra Stan si lanseaza piesa “Nu sunt” care a cucerit publicul, radiourile si televiziunle muzicale in Romania. De aproape un an, piesa este in continuare pe radio, la fel si lansarile ulterioare: “Linistea”, “Inima mea”, “Castele de nisip”.

Radu este cel mai nou artist Global Records care a lansat piesa “Suflet Tacut”, compusa de el alaturi de The Farmers, producatorii care au compus pentru Antonia “Jameia” si INNA –“Spre mare”.

Global Records este cel mai mare label independent din Romania, fara sustinere din partea unei case de discuri majore. Portofoliul Global Records include artisti precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Vanotek, Yanka, Mira, Lori, Lariss, Lucia, Alexandra Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here