muzica de nunta

Muzica la nunti este intotdeauna unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa te ocupi  asa ca alegere unei trupe pentru nunta ta este mereu stresanta.

Trebuie chiar sa fie o trupa? Mulți oameni aleg sa-si angajeze DJ-ii in momentul in care se vor casatori si vor organiza marea petrecere. Cu toate acestea, avand o trupa live adauga un plus de divertisment care face ca nunta sa iasa in evidența. Acestea fiind spuse, gasirea trupei potrivite depinde in mare masura de gustul dumneavoastra muzical. La orice nunta muzica de dragoste nu trebuie sa lipseasca astfel incat o trupa cover Bucuresti va poate oferi in primul rand acest gen, urmat apoi de o serie de alte genuri muzicale menite sa intretina amosfera si care sa satisfaca toate gusturile muzicale ale persoanelor prezente.

Muzica Funk este incarcata cu sentimente si emoții, ca sa nu mai vorbim de ritmurile si melodiile dansabile. Un amestec de suflet, jazz si blues, cantecele funk sunt folosite pentru a exprima sentimente de dragoste si de recunostința – perfect tematice pentru o nunta. Odata ce ceremonia se termina, muzica funky va prelua fraiele, provocandu-i pe oaspeții dumneavoastra sa se grabeasca spre ringul de dans. Exista numeroase genuri de funk si fiecare dintre acestea aduc ceva diferit. Ascultați cateva piese si alegeți dintre cele clasice care descriu cel mai bine starea pe care doriti sa o creati.

The Beatles – ar trebui sa fie pe lista scurta a tuturor cantecelor de nunta. Stilul lor curge de la rock pop la rock hard si chiar in psihedelic. Ei sunt cei mai cunoscuti pentru melodiile lor de dragoste, dar au avut un repertoriu vast care de-a lungul timpului a creat numerosi fani. O trupa cover nunta profesionista va reusi sa interpreteze foarte bine aceste melodii si sa redea starea de romantism ce pluteste in aer la astfel de evenimente. In acest sens puteti admira prestigeorchestra.ro care ofera programe minunate la evenimente.

Michael Buble – Michael Buble este renumit pentru cantecele sale emoționale, de dragoste si melodii lente. Reprezinta o opțiune excelenta daca vrei muzica live, si daca interpretul dispune de o voce care sa ii permita o astfel de interpretare.

Desigur ca acestea sunt doar o parte din interpretii pentru care se opteaza atunci cand este vorba de muzica romantica. O trupa cover va tine insa mereu cont de preferinţele şi de bugetul fiecarui client. O nunta deosebita prespune o serie de momente deosebite, clipe unice si care sa corespunda celor mai bune asteptari ale invitatilor. 

Toate stilurile muzicale si momentele in care se vor interpreta se va stabili anterior alaturi de miri si fiecare detaliu se va pune la punct cu angajatorul

Program artistic presupune nu doar muzica romantica si lenta ci si muzica uşoara cu un repertoriu ce contine melodii cat mai variate, din genuri diferite: vals – care va fi primul dans, cel al mirilor ce va avea loc pe o melodie aleasa de ei, si care va fi moentul ce va deschide seara, muzica latino, rock & roll, muzica usoara romaneasca si desigur nu poate lipsi muzica de joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here