Radhu, romanul care ne reprezinta peste ocean si care canta muzica latino precum cei nascuti in Mexic, cel care colaboreaza cu faimoasa Laura Zapata, revine in atentia publicului si lanseaza o noua piesa de pe platourile de filmare ale telenovelelor “Televisa”. In aceasta locatie nu are acces orice strain, insa spre uimirea producatorilor, Radhu arata ca un mexican nativ, dar si vorbeste o spaniola mexicana, pe care alti artisti ajunsi in Mexic trebuie sa o studieze timp indelungat si trebuie sa faca scoala de dictie, pentru a putea vorbi ca un nativ, ei fiind foarte nationalisti!
„Am filmat acest videoclip la “Hacienda Yextho”, o celebra ferma Mexicana care a devenit obiectiv turistic in localitatea Hidalgo din Mexic, construita in  anul 1600. Se poate vizita, este un loc unde se filmeaza telenovelele Televisa (Esmeralda,Tequila cu Suflet de Femeie, Salome) si este utilizatata si in regim hotelier, unde adesea se relaxeaza Angelica Rivera, sotia actualului presedinte mexican, celebra “Stapana”!”, ne spune Radhu, artistul care este imaginea acestei ferme de poveste construita in “estilo colonial”, stil tipic mexican.
Artistul ne-a marturisit ca pe langa relaxarea in piscinele cu apa termala si mancarea deosebita, te bucuri de natura, ferma fiind incojurata de munti pe care cresc cactusi gigantici!
Radhu a filmat clipul cu echipa “Televisa” si a avut ca partenera una dintre participantele la “MISS FRUMUSETE LATINA”, Estefania Zarate, care face telenovela la Univision, cu care artistul roman avea o legatura amoroasa.
“In Mexic am cunoscut foarte multe vedete, videoclipul “Bolero” se bucura deja de mare succes acolo, l-am lansat in emisiunea “Despierta America”, emisiune unde am fost sprijint de frumoasa Francisca Lachapel, care este moderator si producator, dar si o celebra actrita de telenovela si “Miss Frumusete Latina”,coroana fiind daruita de catre superstarul Thalia!
Am cantat “Como la Flor” cu Francisca Lachapel, am adus un omagiu cantaretei “Selena”, care este un “Icon” American!”, adauga cantaretul.
Piesa “Bolero” este realizata in Mexic, alaturi de cei mai buni mariachi din America Latina, El Internacional Mariachi Puebla, cu care colaboreaza Thalia, Laura Zapata, Lucero. Este o piesa de vara, cu un aer proaspat si care are ca poveste o dragoste mexicana, o replica a celebrului cantec “Despacito”. In Spania, piesa este pe locoul 4 in TOP10, romanul mentinandu-se bine, intrecandu-i nu numai pe sud-americani, ci si pe spaniolii nativi! Radhu pregateste turneu in Italia, Spania si curand va sosi in Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here