Faydee Away

Dupa hiturile internationale  precum „Unbreakable” si „Can’t Let Go”, artistul australian Faydee lanseaza „Away”, o piesa fresh cu un clip plin de pasiune si dans. O coproductie Cat Music si Buckle Up Entertainment, piesa este compusa chiar de catre artist si produsa de Agon Haziri. In regia lui San, filmarile s-au desfasurat pe parcursul unei zile, in mai multe locatii din Bucuresti.

Compozitor si interpret, Faydee este un artist pop de succes cunoscut pentru hiturile sale „Habibi ( I Need Your Love)”, single ce a generat aproape 200 de milioane de vizualizari pe YouTube. In plus, versiunea piesei „Habibi (I Need Your Love)”, cantata alaturi de Shaggy s-a pozitionat pe locul 66 in US Billboard Hot 100, pe locul 20 in Billboard US Mainstream Top 40 si pe locul 27 in Billboard US Rhythmic.

Piese de succes precum „Laugh Till You Cry”, „Can’t Let Go” si „Love in Dubai”(alaturi de DJ Sava) au adunat peste 250 de milioane de vizualizari pe YouTube si au devenit hituri atat in Europa cat si in tari ca Rusia, Statele Unite, Mexic si Arabia Saudita. In 2018, artistul a lansat piese precum „Crazy”, „Habibi Albi”(Ft. Leftside) si „Bang Bang”, single-uri care au cucerit publicul din toata lumea. De-a lungul timpului, Faydee a primit premii precum „Best European Artist” in cadrul Apple Music Awards (2016), „Best Australian Act 2016” si multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here