Corul Bravissimo, câștigătorii ediției cu numărul 3 din sezonul 9 al show-ului de televiziune Next Star, lansează videoclipul piesei „Mulțumesc, iubită mamă”.
Este cel mai frumos mesaj de 8 Martie, venit din partea unor îngeri de copii și a dirijoarei Elena Radu. Atât melodia compusă de Marian Nistor, textul scris de Corneliu Vadim Tudor, orchestrația, interpretarea, dar mai ales modul în care minunile și-au expus dragostea și recunoștința față de persoana care le-a dăruit viață, fac din acest videoclip o capodoperă de sentimente.
Totul este pe cât de simplu, pe atât de profund și emoționant, într-un fundal alb de puritate. Ce poate fi mai frumos pentru o mamă decât un mesaj sincer, din toată inima, venit din partea propriului înger. Mămicile, dar și bunicile, alături de întreaga echipă de realizatori nu și-au putut stăpâni lacrimile la prima vizionare a acestui videoclip. Emoțiile sunt pozitive și te încarcă cu o energie bună. Dar te lăsăm, dragă cititorule, să-ți bucuri sufletul cu această realizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here