În peisajul muzical timișorean și nu numai, Maria-Eliza Avrămescu, cu numele de scenă Maryliss, nume ce este deja foarte cunoscut, s-a impus cu o forță creatoare deosebită, în special, după prestația de excepție de la ,,Vocea României”, ediția 2O16.

După cum ea însăși ne mărturisea într-un interviu anterior, Maryliss a ştiut dintotdeauna ce vrea și acest lucru s-a văzut din întreaga sa evoluție. Şi-a stabilit cu mare acurateţe obiectivele, iar dintre acestea muzica este în topul preferinţelor sale. Din acest univers muzical, pare să-și extragă seva vieții și să adune tot ce este mai frumos și mai prețios pentru existența cotidiană.

Maryliss are o tehnică vocală completă, capabilă să producă și să exprime armonice și acustice dintre cele mai complexe.

Până în prezent, a compus două single-uri: ,,Nu renunța” și ,,În urma ta”. Pentru a spori notorietatea compozitiilor, a realizat pentru fiecare dintre ele câte un videoclip.

Povestea din noul single, ,,Cafea arsă”, prin versurile sale pline de emoție, reprezintă fidel o experiență de viață a artistei.

,,Este o poveste reală pe care cu toții am trăit-o la un moment dat și din care am învățat multe, m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să uit, să iert, să apreciez și să spun mulțumesc mai des”, declară Maryliss.

Cu o voce unic-identificabilă, și cu o timbralitatea prețioasă, întreaga compoziție este, mai degrabă, o formă de terapie pentru ascultătorul avizat.

Textul și linia melodică a piesei au fost realizate de Maryliss, iar producția acesteia exclusiv de către Ovidiu-Dodo Moldovan, producătorul de la ARTonic Productions Tm, în colaborare cu chitaristul Silviu Dan Iliescu.

Sonoritățile piesei aparțin genului pop cu influență funk și future bass.

Pentru videoclipul iendit al piesei, artista a continuat colaboarea cu cei de la Timișoara Film Society.

Atitudinea și vocea ei, împreună cu încrederea în propriul talent muzical și în propria forță de expresie, corelate armonios, reprezintă atuul esențial în transmiterea mesajului muzical.

Piesa se găseste online pe toate platformele de streaming.( Spotify, iTunes, Amazon, Deezer, TiDAL. etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here