Piesa, însoţitǎ de un binemeritat videoclip, special pentru fanii lor, este o producţie Diamond Records şi vǎ aşteaptǎ sǎ intraţi pe canalul propriu de youtube pentru abonare.
Pornind de la o colaborare şi o prietenie veche, vizitȃnd studioul “Diamond Records”, Tony P a auzit instrumentalul şi viorile, ceea ce la momentul respectiv era schiţa acestui proiect şi s-a simţit inspirat sǎ contribuie la creaţie. Au alǎturat imediat trompete, textul a venit de la sine şi apoi toate ideile constructive s-au adǎugat ca piesele pe o tablǎ de şah.
Tony s-a gȃndit la femeia supremǎ, femeia loialǎ, “Regina” pe care fiecare bǎrbat o doreşte lȃngǎ el, o viseazǎ, şi s-a gȃndit sǎ o asocieze pe Sylvie proiectului, pentru cǎ, spunea acesta: “are voce mişto, e perfectǎ pentru piesǎ şi sigur va adapta flow-ul aşa cum trebuie”.
Piesa este o combinaţie de trap, rap, hip-hop şi pop, iar partea de producţie audio şi video îi aparţin lui John Diamond, un artist care se implicǎ total în proiectele sale şi e foarte atent la detalii. El este cel care a pus totul într-o tablǎ de şah, a butonat zeci de ore în studioul muzical, a filmat în croma şi a transformat ceea ce au visat doi prieteni la o micǎ discuţie de studio, într-o piesǎ foarte reuşitǎ şi un videoclip adecvat. Vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here