Tânărul DJ, Andrei Simea a lansat “Summerish”, o piesă care, cu siguranță, ne duce direct cu gândul la vară, plajă și mult soare.

Andrei Simea este din orașul Zalău și a făcut primul pas spre o carieră în muzică în 2014, la un festival local din zonă. Tot în 2014 și-a început rezidențiatul la Vintage Club, pe parcurs urmând să mai mixeze și în alte localuri din Zalău. A mixat o perioadă la Club PHI 18, din Cluj-Napoca, iar în prezent, acesta este rezident la un pub din orașul natal.

Andrei a lansat în trecut un remix la piesa celor de la Deepside Deejays, “The way we live”, în colaborare cu Arty Violin, și mai recent single-ul „Vendetta”, care va fi inclus pe compilația “Nassau Beach Club Ibiza 2021”, by Kontor Records.

“Muzica este o mare pasiune pentru mine. Îmi doresc pe viitor să îmi perfectionez producțiile, stilul și să ajung să mixez alături de nume sonore, la evenimente mari. Pe viitor mi-ar plăcea să colaborez cu cât mai mulți artiști naționali, dar și internaționali. Ca producător, momentan am abordat stilurile de Tech-House, Afro-House, Organic-House, însă nu mă voi opri aici!” – a declarat Andrei.

Piesa “Summerish” este lansată de Norvis Music și, începând de astăzi, ea este disponibilă pe toate platformele digitale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here