După ce şi-a lansat albumul UNITED în premieră internațională cu Label Worx, în Club Fratelli Timișoara, Sean Norvis continuă seria de piese atipice sub proiectul „Los Trafaletos” prin casă proprie de discuri, Norvis Music.

Azi a venit rândul unei super colaborări cu Ion Gheorghe, nimeni altul decât tatăl lui Geo Da Silva. Piesă se numeşte „Frunză verde” şi este o continuare a piesei „Que hora es”.

Stilul caracteristic Los Trafaletos este „Electro Populară”, o combinație de muzică folclorică din sudul țării la un alt nivel, în stilul tech house.

Ideea de la care s-a pornit a fost chiar mini concertul lui Ion Gheorghe de la ziua de naștere a lui Geo Da Silva avută loc într-un cadru restrâns de prieteni – eveniment organizat chiar de Sean Norvis în 2017.

„Gluma-i glumă”, dar echipa de producție Norvis Music când a auzit modul folcloric clasic oltenesc din interpretarea lui Ion Gheorghe au hotărât imediat să-l invite la Timișoara în studioul DSPro al lui Lukinich Attila.

Vocile au fost înregistrate acum 6 ani și lăsate la copt în sertarul studioului până când echipa de producție a hotărât că este timpul să secere ce au semănat în cabina fonică atunci.

Energia instrumentalului care împinge suflul sub-basului în ascunzișurile percuțiilor braziliene te face să dansezi mai ales că structura muzicală creată de Los Trafaletos te ia ușor și te aduce brusc în mijlocul acțiunii. Pe la mijlocul piesei te gândești dacă nu cumva muzică populară chiar merită readusă în atenția publicului tânăr pe ritmuri urbane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here