Moogly Nu trece usor piesa noua

Moogly revine în muzică şi lansează single-ul „Nu trece uşor”, o piesă de dragoste cu un sound fresh, inspirată dintr-o poveste reală.

Single-ul este compus de către Moogly, Andrei Daniel Iorga, Adrian Ilie, Mircea Nistor, Sergiu Ene şi este produs în studioul Sună bine, iar videoclipul este regizat de către Mihai Laz Cinematography.

Odată cu lansarea piesei „Nu trece uşor”, Moogly a pregătit şi un show incendiar pentru evenimentele la care va fi prezent, iar alături de el pe scenă vor urcă de fiecare dată patru fete, Alyssa, Annda, Eliza, Nicolle.

Prima apariţie pe sticlă a lui Moogly a avut loc datorită colaborării cu Lili Sandu în piesă „Lee Lee”, un adevărat succes în 2009. „În perioada aceea am înţeles cu adevărat că acesta este rolul pe care îl joc eu în acest univers. E uimitor ce simţi când o mulţime de oameni îţi strigă numele şi te recunosc pe stradă, fapt care mi-a dat încredere în forţele proprii. Atunci am avut certitudinea că eu trebuie să cant, să devin un artist în adevăratul sens al cuvântului”, declara Moogly.

După colaborarea cu Lili Sandu, Moogly a făcut parte din trupa Bloggers, formată din 4 băieţi. În 2011, şi-a urmat visul de a deveni tot mai cunoscut în peisajul muzical românesc şi participat în cadrul concursului „X Factor”. Carieră artistică a lui Moogly a continuat şi printr-o altă pasiune, dansul, şi a lucrat cu nume cunoscute din muzică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here