În perioada 14 – 18 martie, Valea cu Pești (Transfăgărășan) va găzdui cea mai mare Tabără de Muzică organizată vreodată în România. Sub numele “Muzică pe Transfăgărășan”, 22 de producători muzicali și artiști de la cele mai cunoscute case de discuri, dar și manageri și oameni de radio se vor reuni pentru a produce viitoarele hituri ale industriei muzicale din România.

Pe lângă producția muzicală, care reprezintă principalul motiv al întrunirii, invitații vor avea parte și de momente recreative precum plimbări cu vaporașul, karaoke dar și un workshop – “Gătim pentru Transfăgărășan” – aflat la cea de-a treia ediție și care le va pune imaginația culinară la contribuție.

Printre producătorii și artiștii care au confirmat prezența se numără: Fly Project, Deepcentral, Deepside Deejays, Adina (Heaven), Glance, Raluka, Last Night și Dya, dar și unul din cei mai cunoscuți regizori de videoclipuri al momentului, Alex Ceaușu.

“Sunt foarte bucuroasă că am reușit să organizez alături de Monica Gheorghiu și Mihaela Preda, cu sprijinul domnului Vlad Grecu (Valea cu Pești) prima ediție a acestei tabere și ne dorim foarte mult ca acest eveniment să devină de acum încolo o tradiție. Colegii mei din industrie au răspuns pozitiv invitației noastre și acest lucrru nu poate decât să ne bucure. Sunt convinsă că la finalul celor 5 zile de tabără vom avea pregătite viitoarele hituri ale industriei muzicale românești”, a declarat Adina Postelnicu.

Aflat la prima ediție, evenimentul “Muzică pe Transfăgărășan” de la Valea cu Pești se anunță deja un mare succes, care dorește an de an să crească în anvergură și să devină un trend-setter în crearea hiturilor muzicale din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here