Alex Mica Piesa noua

Alex Mica revine în forță în peisajul muzical autohton. După succesul avut alături de Eli cu piesa “Nu mai cred în tine”, single ce a strâns peste 14 milioane de vizualizări pe youtube, autorul super-hitului “Dalinda” lansează o melodie total diferită față de stilul cu care ne-a obișnuit până acum.

Este vorba despre o piesa pop, cu un sound fresh, occidental, cu versuri cu un impact emoțional puternic, însoțită de un videoclip filmat în Novi Sad și Timisoara.
„The color of my soul” este o melodie în care vorbesc despre speranța și momentele de cumpănă prin care am trecut; mai pe scurt povestea mea de viață în aproape 3 minute de muzică. Sper ca vocea și interpretarea mea din aceasta piesa, precum și mesajul ei, să motiveze oamenii să lupte pentru scopul lor în viață și să nu renunțe la visul lor niciodată!”, a declarat Alex.
Videoclipul a fost regizat de Ovidiu Roteliuc, având ca actori pe Cristian Rațiu, Mica Celina și Stoian Florea, make-up-ul fiind realizat de Gabriela Bors. Muzica și versurile sunt semnate de Alex Mica, orchestrația ii aparține lui Sergiu Ene, iar mixingul și masteringul au fost efectuate de Costin Milon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here