Celebrul rapper american, Snoop Dogg a intrat în jocul internauților români și după momentul în care a dat accidental check-in la Bogata, Mureș, față de Bogota, Columbia, a sosit momentul să anunțe oficial pe Facebook, vizita sa.

Snoop Dogg Romania
Prima poză în care Snoop Dogg specifică Bogata, Mureș

Snoop Dogg continuă să își bucure fanii din România. După ce în urmă cu câteva zile, pe 14 martie 2016, acesta a făcut o confuzie de zile mari la care a specificat într-o poză urcată pe Instagram că este în Bogata, Mureș, artistul a revenit cu o nouă postare despre Bogata noastră dar fără greșală.

Snoop Dogg facebook

Toată confuzia s-a făcut datorită turneului pe care artistul îl are în această perioadă în Columbia, însă se pare că a fost rost de interacțiune intensă cu fanii din România.

Au trecut 5 zile de la eveniment iar Snoop revine cu o postare specială pentru cei din țara noastră afimând că îți pregătește chitara pentru fanii români și că greșala făcută în trecut o să devină realitate foarte curând.

Celebritatea cunoscută datorită postării făcute de Snoop Dogg, a adus localității din Mureș, Bogata chiar și un website visitbogata.com, scris în limba engleză și cu multe poze, util pentru cei care doresc să viziteze orașul.

Până la venirea lui Snoop Dogg, vă recomandăm să ne aducem aminte de melodia Drop it like its hot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here