Matteo si Matteo au lansat piesa insomnie

Începutul de primăvară îi surprinde pe Nicoleta Oancea şi Matteo lansând cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, dar beat-ul este energic şi dinamic.

Piesa exprimă regretele unei relaţii eşuate pe care doi foşti îndrăgostiţi nu o pot uita, dar şi sacrificiile pe care ar fi dispuşi să le facă cei doi pentru a fi din nou unul  în viaţa celuilalt. Insomnia este cea care îi face pe protagoniştii poveştii de dragoste să rememoreze momentele frumoase din trecut.

Nicoleta Oancea este o artistă foarte talentată cu multa experiență pe piața muzicală care a avut numeroase colaborari cu artiști ca Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola.

“Am lucrat cu foarte mult drag la aceasta piesă și am pus mult suflet. A iesit exact cum mi-am dorit și  îmi doresc să dansăm împreună toată vara pe ritmurile piesei “Insomnie””, a declarat Nicoleta.

Piesa “Insomnie” este compusă de Matteo, Răzvan Mihăilă, Nicoleta Oancea, Nicolae Stan, Radu Gabriela Băişan, iar textul este scris de Matteo și Nicoleta Oancea, videoclipul fiind produs de Bogdan Daragiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here