Clubul True din Bucureşti a devenit neîncăpător miercuri seară, pe 23 martie, când Giulia a susţinut un concert live extraordinar, alături de band-ul său şi invitaţi aleşi!

Evenimentul a avut ca scop lansarea noii piese a Giuliei – „Ochii Tăi“, o reinterpretare modernă a celebrei piese a artistei Elena Cârstea şi pe care Giulia este foarte onorată să o cânte. Noua piesă a fost produsă în studiourile HaHaHa Production de Şerban Cazan şi de Feli Donose şi a debutat totodată cu un videoclip de imagine extrem de reuşit, în regia lui Bogdan Daragiu.

În clubul True din Bucureşti atmosfera a fost incediară pe 23 martie, iar Giulia a reuşit să emoţioneze audienţa cu piesele pe care a ales să le interpreteze, dar şi cu amintirile intime pe care le-a împărtăşit tuturor şi care, până în acel moment, doar familia ei le ştia. Acest lucru a fost o dovadă fermă că în public se aflau doar oameni dragi Giuliei – prieteni, membri ai familiei artistei, dar şi fani, care s-au distrat împreună pe cinste şi au fredonat alături de artistă single-urile favorite.

În plus, surprizele pregătite de Giulia au fost pe măsura aşteptărilor tuturor celor din public! Pe scenă au urcat, rând pe rând, pentru a lua parte la duete senzaţionale – Lora, Antonia, DJ Project şi Miţă, solistul de la Bere Gratis, toţi vechi prieteni ai artistei.

Totodată, Giulia şi-a dorit să îşi răsfeţe audienţa cu piesele care au consacrat-o şi cu care s-a lansat atunci când a debutat în cariera muzicală, copil fiind. Printre acestea s-au numărat piesa „N-am să uit“, dar şi altele, la fel de emoţionante.

Public efervescent, oameni care o susţin necondiţionat pe Giulia, un band implicat, artişti devotaţi şi Giulia – o artistă al cărei look reinventat vine perfect în completarea noii imagini pe care solista şi-o doreşte pentru cariera sa.

Galerie foto
Ascultă cea mai nouă piesă  Giulia – Ochii tai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here