BRomania a cucerit Romania printr-un show incendiar la Sala Palatului – invitați speciali Antonia si Carla’s Dreams.

Duminică seară, Sala Palatului din București s-a umplut de tineri dornici să vadă show-ul de stand-up al lui BRomania.

Peste 3500 de spectatori au râs, s-au bucurat de momentele create de Matei Dima și de cele două colege ale sale de la Global Entertainment – Laura Giurcanu și Cristina Ich.

Seară a fost deschisă printr-un moment de stand-up susținut de Laura Giurcanu, apoi un mini concert al Antoniei, precum și o scurtă intervenție a Cristinei Ich, urmată de show-ul BRomania. Cei de la Carla’s Dreams au continuat cu un concert în care s-au auzit hituri precum “Te rog” sau “Sub pielea mea”. Finalul show-ului i-a aparținut tot lui Matei Dima (BRomania) care a încheiat cu o parte de improvizații.

În doar un an, BRomania a devenit unul dintre cele mai cunoscute și iubite branduri din online, cucerind publicul prin glumele inspirate, vine-uri, colaborări cu cele mai cunoscute vedete din România sau sketch-uri cu milioane de vizualizări.

A urmat firesc un turneu de stand-up în foarte multe orașe din România, show-uri sold out, cu sute de participanți.

Matei Dima este actor la bază, are studii și experiență ca regizor.

Este câștigătorul primei ediții de YouTube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul făcut pentru rapper-ul Destorm („See Me Standing”)- printre câstigatorii acestui eveniment: Eminem, Taylor Swift, Macklemore și Ryan Lewis.

El a făcut vine-uri în Los Angeles împreună cu King Bach (unul dintre cei mai cunoscuți vine-ri), și când a venit în România, a început să facă glume cu mai multe persoane publice de la noi: INNA, Antonia, Smiley, Horia Tecău, dar și sketch-uri cu Mihai Bendeac.

A făcut regia videoclipului lui Carla’s Dreams cu Loredana Groza-„Lumea ta”, și co-regizor al celui mai recent video CSD „Te rog”, dar și Rock the Roof Venice Beach-INNA.

În perioada următoare, BRomania va susține show-uri în Cluj (pe 22 aprilie), Iași (29 aprilie) și Londra în mai, pregătește un nou turneu în toamnă și proiecte video pe online pe pagina de Facebook BRomania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here