Două zile la rând, de la ora 11:00 și până la ora 20:00, Trenulețul Dotto a pornit într-o călătorie plină de zâmbete, veselie și fericire, prin Dumbrăvița, jud. Timiș. Alina Sperlea este de părere că nimic nu poate fi mai frumos decât bucuria celor care știu să trăiască fără nicio teamă. Există ceva inexplicabil ce o face pe aceasta să organizeze tot felul de evenimente caritabile, doar pentru a-i face pe cei mici să trăiască momente speciale.

“Este cu adevărat o bucurie să îi vedem pe cei mici radiind de fericire, pentru că ei reprezintă viitorul comunității noastre! Pentru mine, educația și grija față de copii sunt priorități absolute, iar aceste plimbări cu Trenulețul Dotto au fost o modalitate minunată de a contribui la dezvoltarea lor armonioasă”, spune Alina Sperlea.

Copiii însoțiți de părinți și bunici au avut parte de distracție și aventură pe roți, timp de două zile. Cei mari au trăit împreună clipe magice și vor să păstreze vie bucuria din inimile copiilor lor.

Alina își dorește să construiască un viitor mai frumos pentru comunitatea din care face parte.
„Vă spun cu mâna pe inimă că ne-am bucurat foarte mult împreună de plimbarea cu Trenulețul Dotto și de farmecul copiilor noștri!”, adaugă consilierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here