Dorian Popa lansează single-ul şi videoclipul „Buze“, în colaborare cu What’s UP. Noua piesă, cu titlu atât de senzual, promite să stârnească emoţii intense pe ringul de dans şi să pună pe jar toată… armata de fane a celor 2 artiști.

Noul single, „Buze“, este compus de către Matteo in studioul Mattman Music, iar textul este scris de catre What’s UP, Dorian Popa si Alama. Videoclipul de imagine este regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan.

Conceptul videoclipului este nou pe piaţa muzicala românească: setup-ul minimalist şi gândit în culori electrice, scenografia futurista şi aerul summerish păstrează toate aceeaşi temă  – o pereche de „Buze“ misterioase si, totodată, extrem de ispititoare.

„După şapte luni de muncă intensă la acest proiect, ne-am declarat, în sfârşit, mulţumiţi de cum suna piesa, iar aşteptările mele sunt destul de mari“, declară Dorian entuziasmat despre noul single şi videoclip „Buze“ featuring What’s UP.

Aşadar, cu toate că piesa a trecut în studio prin mai multe schimbări de-a lungul timpului, Dorian spune că abia atunci când colaborarea alături de What’s UP a fost certă, întreaga echipă a ştiut că a obţinut forma finală a single-ului. „Mă încântă foarte mult featuring-ul cu What’s UP, pentru că îl respect ca artist şi mă simt onorat“, adaugă Dorian.

„Sunt foarte fericit ca lansez o piesa in colaborare cu prietenul meu Dorian Popa pentru ca am foarte multa incredere in el ca artist. Tot ce imi doresc este ca aceasta piesa sa va ramana pe #Buze” a declarat What’s Up.

Pe platourile de filmare ale videoclipului pentru noul single „Buze“, artiştii au fost însoţiţi de o echipă la fel de talentată care le-a asigurat styling-ul din clip. Astfel, Adonis Enache a fost responsabil de hairstyle, Diana Ionescu de make-up, iar ţinutele au fost asigurate de www.dorianpopashop.ro.

Single-ul „Buze” este o coproductie MediaPro Music si Cat Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here