Nerve party

Zilele trecute, echipa Freeman Entertainment a organizat petrecerea tematică „Nerve”, la clubul Stone din București, la care am luat parte alături de alți blogeri, oameni din presă și vedete.

„Nerve” este un film în care liceeni în frunte cu tânăra Vee aleg să participe la un joc online de adevăr și provocare. La joc, existau mai multe tabere, privitori, jucători și cei care au devenit din jucători prizoneri.

Problemele apar atunci când provocările cerute de privitori devin tot mai periculoase.

Pentru că acum aveți un mic rezumat și trailerul pentru a întelege mai bine povestea filmului, aș vrea să vă povestesc cum a fost la petrecerea tematică „Nerve”.

Situată în centrul capitalei, locația care ne-a fost gazdă a fost Stone Club, o locație deosebită cu o arhitectură veche de bun gust. Ajunși la locație, cei de la Freeman Entertainment, au așteptat ca toți invitații să sosească și ne-au întâmpinat cu multe bunătăți furnizate de cei de la Jubilie dar și șampanie plus alte băuturi la open bar-ul de la intrare.

Odată ajunși toți invitații, s-au verificat listele, făcut ultimile modificări în cazul celor două tabere, privitori-jucători și a început jocul.

Jocul a fost într-una din încăperile de la Stone Club unde s-au prezentat jucătorii iar cei rămași ca privitori au fost așezați pe marginile camerei.

Una dintre probe a fost nevoie să identificăm un citat dintr-un film celebru, acesta fiind din „Suicide Squad”.

Pentru că toți cei care au participat la joc, vin și la filme, proba a fost floare la ureche, așadar toți au trecut la următoarea provocare.

Altă provocarea la care a crescut dificultatea, a fost nevoie să facem schimb de un articol vestimentar/încălțăminte cu o persoană din sală. M-am gândit rapid și avându-l lângă mine pe prietenul Mircea Ioniță, am zis clar „schimb adidasul și trec și proba aceasta”. Proba a ieșit în cazul nostru însă am observat în sală și persoane mai curajoase. Nu mă refer la băieți pentru că în acest caz nu este ceva special să îți scoți tricoul, mă refer la fete. Prejudecățile au fost uitate și brusc fetele și băieții aveau bluze/tricouri/articole vestimentare destinate sexului opus.

Provarea „romantică” a fost atunci când a fost nevoie să pupăm pe cineva din sală, evident pe lângă pupatul fete/băieți, au existat și variante fete/fete și băieți/băieți pentru că deh, nu erau reguli din acest punct de vedere.

Jucătorii ajunși in finală au fost aleși de privitori, aceștia au votat cine merită sau nu să ajungă în marea finală.

În finală, jucătorii au avut parte de mai multe probe, să încerce să plângă timp de câteva minute, să scoată cu gura dintr-un bol cu apă mere, să facă propoziții fiecare participat având posibilitatea să spună un cuvânt sau să beat cât mai rapid 3 shot-uri.

Mi-a plăcut foarte mult experiența unui astfel de joc, pentru că s-a jucat cu persoane din medii diferite, cunoscuți în mare parte de la vizionările de filme făcute de Freeman Entertainment.

Evenimentul s-a încheiat cu o petrecere în adevăratul sens, lumini, dj și atmosferă foarte plăcută în Stone Club.

Galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here