Marele avantaj de a comanda mobila online

Mai nou parca totul este facut la comanda si la foc automat. Nu ne mai place sa luam ceea ce vedem in vitrina si ne dorim o mobila moderna si perfecta; am evoluat si avem pretentia de a alege sa facem din ceea ce visam noaptea o realitate de a doua zi. Se intampla ca si mobila la comanda sa fie o preferinta pentru cei care au clasa, pentru cei care au pretentii de la sine si mai apoi de la propria casa.

Am auzit si varianta ca mobila la comanda se face mai degraba pentru case si nu pentru apartamente. Asta pentru ca spatiul fiind mai mic se considera ca nu este necesar sa te complici cu asa ceva. Si totusi, parerea mea este ca indiferent de spatiul pe care il ai la dispozitie trebuie sa ai in vedere partea practica si placuta de a mobila. Dupa ceva cautari de modele pentru mobila living, i-am descoperit pe cei de la Evambient care au fost deschisi si  mi-au raspuns la toate intrebarile 🙂

Mobila la comanda este o adevarata provocare. Poate ca nu iti dai seama de asta insa conteaza extrem de mult de vreme ce trebuie sa iti alegi tiparul. Nu as mai intelege rostul daca ar fi sa iti alegi un model banal vazut pe oriunde. Asa ca iti imaginezi ce ar da sau nu bine in acel loc si proiectezi totul. Ei bine ai si ajutor din partea lor, un specialist care iti spune in ce masura faci sau nu faic bine. Acum hilar vorbind ar fi culmea sa faci chiar exact asa cum crezi tu ca va da bine. La un moment dat trebuie sa ai si curaj insa sa stii sa potrivesti elementele inseamna nevoie de experienta. Din nefericire mie nu mi-a spus nimeni ca rozul chiar si pal, la mobila la bucatarie nu da bine. Asta e o alta poveste.

Cum spuneam, mobila la comanda face cinste unei case. Ai marele avantaj de a controla si costurile. Poate ca teama unora se refera tocmai la faptul ca ar putea plati mai mult decat prevedeau asa ca aleg ceea ce vad intr-o vitrina si stiu exact cat este costul. Gresit. Mobila la comanda inseamna control de calitate si pret. De fapt tu esti cel care dicteaza in ce masura iti convin anumiti parametri si mai apoi tot tu esti cel care dicteaza ce anume sa se proiecteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here