Prima Dragoste Tara Kalif

Ultima luna a anului 2016 aduce o noua piesa semnata de catre Tara, o colaborare cu rapperul Kalif.

Single-ul “Prima Dragoste” este produs de cei de la Synthetic si ne prezinta o noua Tara, de data aceasta solista canta despre prima dragoste, relatie speciala in viata oricarei persoane, perioada care este cu greu uitata chiar daca timpul trece rapid.

“Prima dragoste ne marcheaza si, intr-o masura sau alta, suntem urmariti de ea toata viata. In maturitatea noastra purtam si semnele primei iubiri. Prima dragoste se inchide undeva intr-o cutiuta a mintii, unde avem acces ori de cate ori simtim nevoia”, declara Tara Holtea.

Indiferent de ce se intampla in viata noastra sunt anumite lucruri pe care nu le putem uita sau renega, iar din aceasta categorie face parte si prima dragoste. Aceasta intra in vietile noastre atunci cand ne asteptam mai putin si atunci cand povestea ajunge la sfarsit ne marcheaza viata, transformandu-se intr-o experienta de viata.

“I-am cunoscut pe producatorii de la Synthetic in urma cu doi ani, iar ‘Prima Dragoste’ este primul nostru produs final si lansat. Coincidenta sau nu de nume, este primul pas alaturi de ei. Simt ca aceasta directie muzicala ma reprezinta in acest moment si ma regasesc in tot ceea ce fac. Asa cum spuneam, aceasta este prima piesa dintr-o serie de mai multe. La inceputul anului 2017 voi pregati o alta lansare”, adauga Tara.

Tara si Kalif sunt siguri ca “Prima Dragoste” nu se uita niciodata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here