O poveste de dragoste redată în paşi de dans de Ryan Gosling şi Emma Stone, musical-ul „La La Land”, distribuit la cinema de Freeman Entertainment, a dominat Globurile de Aur de anul acesta, unde a primit trofee la toate cele şapte categorii la care a fost nominalizat.

Una dintre cele mai apreciate şi premiate producţii ale anului, semnată de regizorul Damien Chazelle a fost premiată pentru: „Cel mai bun film musical sau comedie”, „Cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie”, „Cel mai bun actor într-un musical sau comedie”, „Cel mai bun regizor”, „Cel mai bun scenariu”, „Cel mai bun cântec original – City of Stars” şi „Cea mai bună coloană sonoră”.
În timp ce Ryan Gosling a dedicat trofeul soţiei sale, Emma Stone a mizat pe munca în echipă şi recunoştinţă: „Acesta este un film pentru visători şi cred că speranţa şi creativitatea sunt două dintre cele mai importante lucruri în viaţă. Despre asta este vorba şi în film. Împart această distincţie cu toate persoanele creative cărora li s-a trântit uşa în nas la un moment dat, cu actorii care au fost întrerupţi la audiţii şi cu oricine a simţit că vrea să renunţe la un moment dat, dar găseşte puterea de a continua să lupte”.
„La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.
Filmul este distribuit de către Freeman Entertainment şi poate fi urmărit pe marile ecrane din România din 23 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here