Jo lanseaza melodia Mesajul Meu

După succesul piesei ‘Pana vara viitoare’, un no. 1 care a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV timp de aproape jumătate de an, Jo lansează single-ul și videoclipul ‘Mesajul meu’.

„Prin ‘Mesajul meu’ am încercat să transpunem starea aceea în care te regăsești după ce totul s-a terminat între tine și persoană iubită, dar sufletul tău tânjește după ea și ai da orice pentru a o revedea. Cu toții am experimentat aceste trăiri la un moment dat, nu-i așa?”, declară Jo.

‘Mesajul meu’ vorbește despre momentele de dor și nostalgie prin care toți trecem la un moment dat, după o despărțire. Este aceea perioadă de tranziție în care încerci sau îți pe cineva, dar indiferent ce ai face, acea persoană este încă prezența în mintea ta și cedezi, renunți la orgoliu și dai un mesaj fostei iubiri.

Piesa a fost compusă și produsă de către Randi, în studiourile Famous Production, iar videoclipul, o coproducție Cat Music și Famous Production, a fost regizat de către Khaled Mokhtar.

Jo este una dintre artistele cu o prezența constantă pe posturile de radio și TV, cu o continuitate în ceea ce privește linia pieselor pline de emoție, începută anul trecut cu ‘Soapte’, cu o interpretare intensă și o sensibilitate aparte.

Dacă ai suferit vreodată din dragoste, atunci piesă această este pentru tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here